”Un copil informat, o viață salvată”, proiect de educație rutieră la Grădinița nr. 9 Câmpina

Social (Categoria articolului)

De-a lungul întregului an școlar, la Grădinița cu program normal și program prelungit nr. 9 din Câmpina și la unitățile din subordinea acesteia s-a derulat un proiect de educație rutieră intitulat ”Un copil informat, o viață salvată”, proiect coordonat de Cristina Șercăianu - directorul Grădiniței nr. 9 și Cătălina Mititelu - educator în cadrul aceleiași instituții de învățământ.

Miercuri, 14 iunie 2023, la Grădinița nr. 9 a avut loc evaluarea finală a proiectului, după care s-a încheiat acest proiect de educație rutieră. La momentul evaluării au fost prezenți primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, directorul Poliției Locale, Marius Vișan, și inspector principal Cătălin Grancea, de la Poliția Rutieră Câmpina. Copiii au fost implicați în mai multe ateliere de lucru - de la o întrecere cu mașini virtuale pe un traseu cu semne de circulație rutieră, un traseu aplicativ, un spațiu unde s-au putut realiza desene pe teme rutiere și un altul unde copiii s-au putut juca de-a detectivul, au căutat componente de puzzle, pe care apoi le-au asamblat. La final, toți copiii au fost declarați câștigători și au primit câte un premiu - o prăjitură ”semafor”.

2424 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1530 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1368 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

3 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

Alte stiri recente

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.