CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

- Sport -

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

În meciul de la Cornu, câmpinenii au deschis scorul prin Negreanu, din pasa lui Cafadaru, apoi acesta a majorat avantajul oaspeților, fructifcând o deschidere splendidă a lui Țigănuș. La cabine s-a intrat cu scorul de 1-2, gazdele reducând din diferență printr-un penalty just acordat.
În partea a doua a jocului, câmpinenii au încercat menținerea avantajului, rezultatul final fiind stabilit de G. Radu, care a reluat cu capul, din apropiere, o centrare excelentă a lui Țigănuș.
Antrenorul Marius Pălăncianu a folosit următoarea formulă de start: Pop - Coman, Basma, Biro, Rădulescu, Stanciu, M. Dogaru, Țigănuș, Cafadaru, G. Radu, Negreanu. Rezerve: Horja, Ioniță, Corneanu, M. Popescu, D. Dogaru, Țapu.
Câmpinenii au dedicat victoria de la Cornu celor doi sărbătoriți ai zilei - directorul sprotiv Florin Bucuroiu și jucătorul Andrei Florin Coman.
Runda viitoare, sâmbătă, 4 mai, Sportul Câmpina va juca pe teren propriu în compania formației Tineretul Poienarii Burchii.


28 Apr 2024 17:19 1722 vizualizari


Comentarii






747 vizualizari 12 May 2024 21:47 David Borș, portarul echipei de juniori a CS Câmpina, aproape să câștige ”Bătălia portarilor 2024”

David Borș, portarul echipei de juniori a CS Câmpina, aproape să câștige ”Bătălia portarilor 2024”

”Bătălia portarilor” este o întrecere organizată anual de Mănuși online, la edișia din acest an, la categoria 13-14 ani fiind înscris și portarul echipei de juniori a CS Câmpina, David Borș, antrenat de Roberto Opațchi.

citeste mai mult
669 vizualizari 12 May 2024 18:39 Trăirile unui antrenor - Daniel Vasile, de la echipa feminină de la handbal a CS Câmpina

Trăirile unui antrenor - Daniel Vasile, de la echipa feminină de la handbal a CS Câmpina

Partida CS Câmpina - ACS Ștefan Birtalan, din ultima etapă a turneului Speranță 2, din cadrul Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori III, a fost un spectacol nu numai în teren, ci și pe marginea lui.

citeste mai mult
959 vizualizari 12 May 2024 14:59 Început de sezon promițător pentru atletismul câmpinean. Andreea Lungu și Ștefan Gagiu, primele medalii

Început de sezon promițător pentru atletismul câmpinean. Andreea Lungu și Ștefan Gagiu, primele medalii

Sezonul de vară pentru atletism a început în acest week-end cu prima etapă a Campionatului Național pentru seniori și tineret sub 23 și sub 20 ani. Competiția a avut loc la Craiova pe arena care poartă numele lui Nicolae Mărășescu.

citeste mai mult
1926 vizualizari 12 May 2024 13:07 Liga A Prahova, etapa a 29-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 29-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din etapa a 29-a din Liga A. Runda a continuat duminică. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV