"Avem viața în sânge", campania derulată de Asociația "Roata de Foc", a ajuns la ediția a VIII-a

Social (Categoria articolului)

Pentru Câmpina a devenit o tradiție ca, de două ori pe an, primăvara și toamna, la Casa Tineretului să aibă loc campania de donare de sânge organizată de Asociația "Roata de Foc" în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ploiești.

Campania "Avem viața în sânge" s-a bucurat de mare succes încă de la prima ediție, din 2014, iar dacă la început exista o singură ediție pe an, ulterior s-a impus organizarea a două ediții, tocmai datorită numărului mare de persoane care doreau să doneze sânge. Și la fiecare ediție se ajunge la aproape 200 de donatori - capacitatea maximă de colectare a Centrului Județean de Transfuzii Sanguine. Ediția a VIII-a a acestei campanii s-a desfășurat sâmbătă, 24 noiembrie, la Casa Tineretului, din Câmpina, peste 140 de persoane înscriindu-se pe listă pentru a dona sânge.
La fel ca și la edițiile precedente, fiecare persoană a primit tichete de masă pe care a putut să le doneze - integral sau parțial - pentru copiii din centrele de plasament. După cum au spus-o de multe ori reprezentanții Centrului Județean de Transfuzii Sanguine, campania derulată la Câmpina de motocicliștii de la "Roata de Foc" este una dintre cele mai bine organizate campanii de donare de sânge din întreg județul.

3481 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1612 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

831 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

669 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

143 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.