Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSO Boldești 3-0

Sport (Categoria articolului)

”Campionii, campionii” a fost refrenul preferat pe arena din Breaza, după o nouă victorie a ”tricolorilor”, care le-a adus și matematic titlul de campioană a județului.

Partida a fost dominată de gazde, care au marcat prin Negotei - minutele 12, 40 și 90, doar intervențiile portarului ”Boldeștinei” limitând proporțiile scorului. O victorie clară, meritată, la fel cum este și izbânda din campionat, miza fiind acum barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, unde brezenii urmează a întâlni campioana Bucureștiului, lupta dându-se, încă, între Daco-Getica și Dinamo.
La fluierul arbitrului Ionuț Neagu, Tricolorul Breaza a aliniat următoarea formulă de joc: Neacșu - Tone (46 Dumitrache), O. Gheorghe, Popa (46 Burlacu), Anghel (76 Nedelcu), Prodan, Roșu (60 Ștefănoiu), Duricu, Dumitru (65 Ioniță), Catană, Negotei.
Rezultatele complete ale runde intermediare - aici.
Etapa viitoare, Tricolorul Breaza va juca în deplasare, la CS Brazi.

2296 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

32 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

269 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

207 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în acre au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

660 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

1 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.