Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Sport (Categoria articolului)

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

Astfel, după 17 etape, Triumf Poiana Câmpina este echipa cu cele mai multe victorii din acest campionat - 11, cu cele mai puține înfrângeri - 3, cu cele mai multe goluri marcate - 43, dar și cu cele mai puține goluri primite - 19. La toate acestea s-a ajuns cu seriozitate, perseverență, implicare, inclusiv din partea factorilor locali de conducere - a primarului comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, a viceprimarului Ionuț Goran, precum și a Consiliului Local, care a aprobat susținerea activității echipei de fotbal a comunei, continuatoarea unei frumoase tradiții de peste un secol.
Conducerea clubului este asigurată de Laurențiu Achim, Cătălin Panait și Marius Achelăriței, în vreme ce antrenorii echipei sunt Alin Postolache și Valentin Bunea, acesta din urmă intrând și pe teren, ca jucător, ori de câte ori situația a impus-o.
”Am reușit să conturăm un lot valoros de jucători, în care am inclus jucători cu experiență și jucători foarte tineri, de reală perspectivă. Un lucru foarte important pentru noi a fost că am reușit să facem această echipă cu bani foarte puțini. Ținem să mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această primă jumătate a campionatului - de la conducerea comunei, care ne-a sprijinit, la suporterii care au venit la stadion, atât cât au permis măsurile impuse de pandemie, de la domnul Radu Călin, care ne-a pus la dispoziție baza sportivă, pe care ne străduim s-o menținem la cel mai înalt nivel, până la fiecare jucător și tehnician, care a contribuit prin strădania sa la rezultatul echipei. De asemenea, clubul nostru acordă o mare atenție și viitorului, intenționând chiar din acest retur să înscriem și grupele de juniori pe care deja le avem formate. În privința primei echipe, suntem îm discuții cu o serie de jucători pentru a întări lotul și abordăm fiecare meci la victorie. Sperăm ca din primăvară să se mai relaxeze și măsurile privind accesul spectatorilor la meciuri, astfel încât un număr cât mai mare de spectatori să se poată bucura de jocul formației noastre și, sperăm noi, de rezultate bune. Iar dacă rezultatele și jocul nostru vor atrage lângă echipă și alți oameni de afaceri, care să ne ajute să dezvoltăm clubul, atunci înseamnă că toți cei care ne-am implicat în activitatea clubului am avut succes!”, ne-a declarat președintele clubului Triumf Poiana Câmpina, Laurențiu Achim.
Iată și rezultatele înregistrate de Triumf Poiana Câmpina în această primă parte a campionatului Superligii B Prahova:
Acasă - 2-2 cu Sportul Câmpina, 4-1 cu Olimpia Cireșanu, 3-0 cu Petrolul Ologeni, 2-2 cu AS Starchiojd, 4-0 cu CS Câmpina, 7-0 cu Știința Albești, 0-1 cu CS Scorțeni Bordeni, 3-0 cu Brădetul Ștefești, 3-2 cu CSO Mizil;
Deplasare - 3-2 cu Unirea Teleajen, 1-0 cu Viitorul Puchenii Mari, 0-3 cu Progresul Bucov, 1-2 cu Carpați Sinaia, 5-3 cu CS Blejoi II, 4-1 cu AS Ghergița, 1-0 cu Avântul Tomșani.

4188 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

501 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1409 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

21 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

424 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.