CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

- Sport -

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

Astfel, după 17 etape, Triumf Poiana Câmpina este echipa cu cele mai multe victorii din acest campionat - 11, cu cele mai puține înfrângeri - 3, cu cele mai multe goluri marcate - 43, dar și cu cele mai puține goluri primite - 19. La toate acestea s-a ajuns cu seriozitate, perseverență, implicare, inclusiv din partea factorilor locali de conducere - a primarului comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, a viceprimarului Ionuț Goran, precum și a Consiliului Local, care a aprobat susținerea activității echipei de fotbal a comunei, continuatoarea unei frumoase tradiții de peste un secol.
Conducerea clubului este asigurată de Laurențiu Achim, Cătălin Panait și Marius Achelăriței, în vreme ce antrenorii echipei sunt Alin Postolache și Valentin Bunea, acesta din urmă intrând și pe teren, ca jucător, ori de câte ori situația a impus-o.
”Am reușit să conturăm un lot valoros de jucători, în care am inclus jucători cu experiență și jucători foarte tineri, de reală perspectivă. Un lucru foarte important pentru noi a fost că am reușit să facem această echipă cu bani foarte puțini. Ținem să mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această primă jumătate a campionatului - de la conducerea comunei, care ne-a sprijinit, la suporterii care au venit la stadion, atât cât au permis măsurile impuse de pandemie, de la domnul Radu Călin, care ne-a pus la dispoziție baza sportivă, pe care ne străduim s-o menținem la cel mai înalt nivel, până la fiecare jucător și tehnician, care a contribuit prin strădania sa la rezultatul echipei. De asemenea, clubul nostru acordă o mare atenție și viitorului, intenționând chiar din acest retur să înscriem și grupele de juniori pe care deja le avem formate. În privința primei echipe, suntem îm discuții cu o serie de jucători pentru a întări lotul și abordăm fiecare meci la victorie. Sperăm ca din primăvară să se mai relaxeze și măsurile privind accesul spectatorilor la meciuri, astfel încât un număr cât mai mare de spectatori să se poată bucura de jocul formației noastre și, sperăm noi, de rezultate bune. Iar dacă rezultatele și jocul nostru vor atrage lângă echipă și alți oameni de afaceri, care să ne ajute să dezvoltăm clubul, atunci înseamnă că toți cei care ne-am implicat în activitatea clubului am avut succes!”, ne-a declarat președintele clubului Triumf Poiana Câmpina, Laurențiu Achim.
Iată și rezultatele înregistrate de Triumf Poiana Câmpina în această primă parte a campionatului Superligii B Prahova:
Acasă - 2-2 cu Sportul Câmpina, 4-1 cu Olimpia Cireșanu, 3-0 cu Petrolul Ologeni, 2-2 cu AS Starchiojd, 4-0 cu CS Câmpina, 7-0 cu Știința Albești, 0-1 cu CS Scorțeni Bordeni, 3-0 cu Brădetul Ștefești, 3-2 cu CSO Mizil;
Deplasare - 3-2 cu Unirea Teleajen, 1-0 cu Viitorul Puchenii Mari, 0-3 cu Progresul Bucov, 1-2 cu Carpați Sinaia, 5-3 cu CS Blejoi II, 4-1 cu AS Ghergița, 1-0 cu Avântul Tomșani.


03 Dec 2021 20:53 4253 vizualizari


Comentarii


344 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
485 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV