Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Sport (Categoria articolului)

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

Astfel, după 17 etape, Triumf Poiana Câmpina este echipa cu cele mai multe victorii din acest campionat - 11, cu cele mai puține înfrângeri - 3, cu cele mai multe goluri marcate - 43, dar și cu cele mai puține goluri primite - 19. La toate acestea s-a ajuns cu seriozitate, perseverență, implicare, inclusiv din partea factorilor locali de conducere - a primarului comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, a viceprimarului Ionuț Goran, precum și a Consiliului Local, care a aprobat susținerea activității echipei de fotbal a comunei, continuatoarea unei frumoase tradiții de peste un secol.
Conducerea clubului este asigurată de Laurențiu Achim, Cătălin Panait și Marius Achelăriței, în vreme ce antrenorii echipei sunt Alin Postolache și Valentin Bunea, acesta din urmă intrând și pe teren, ca jucător, ori de câte ori situația a impus-o.
”Am reușit să conturăm un lot valoros de jucători, în care am inclus jucători cu experiență și jucători foarte tineri, de reală perspectivă. Un lucru foarte important pentru noi a fost că am reușit să facem această echipă cu bani foarte puțini. Ținem să mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această primă jumătate a campionatului - de la conducerea comunei, care ne-a sprijinit, la suporterii care au venit la stadion, atât cât au permis măsurile impuse de pandemie, de la domnul Radu Călin, care ne-a pus la dispoziție baza sportivă, pe care ne străduim s-o menținem la cel mai înalt nivel, până la fiecare jucător și tehnician, care a contribuit prin strădania sa la rezultatul echipei. De asemenea, clubul nostru acordă o mare atenție și viitorului, intenționând chiar din acest retur să înscriem și grupele de juniori pe care deja le avem formate. În privința primei echipe, suntem îm discuții cu o serie de jucători pentru a întări lotul și abordăm fiecare meci la victorie. Sperăm ca din primăvară să se mai relaxeze și măsurile privind accesul spectatorilor la meciuri, astfel încât un număr cât mai mare de spectatori să se poată bucura de jocul formației noastre și, sperăm noi, de rezultate bune. Iar dacă rezultatele și jocul nostru vor atrage lângă echipă și alți oameni de afaceri, care să ne ajute să dezvoltăm clubul, atunci înseamnă că toți cei care ne-am implicat în activitatea clubului am avut succes!”, ne-a declarat președintele clubului Triumf Poiana Câmpina, Laurențiu Achim.
Iată și rezultatele înregistrate de Triumf Poiana Câmpina în această primă parte a campionatului Superligii B Prahova:
Acasă - 2-2 cu Sportul Câmpina, 4-1 cu Olimpia Cireșanu, 3-0 cu Petrolul Ologeni, 2-2 cu AS Starchiojd, 4-0 cu CS Câmpina, 7-0 cu Știința Albești, 0-1 cu CS Scorțeni Bordeni, 3-0 cu Brădetul Ștefești, 3-2 cu CSO Mizil;
Deplasare - 3-2 cu Unirea Teleajen, 1-0 cu Viitorul Puchenii Mari, 0-3 cu Progresul Bucov, 1-2 cu Carpați Sinaia, 5-3 cu CS Blejoi II, 4-1 cu AS Ghergița, 1-0 cu Avântul Tomșani.

3121 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.

2136 vizualizari
23 ian. 2022 13:16

După argint la monobob, Georgeta Popescu a obținut o nouă medalie la Mondialele de la Innsbruck - bronz la bob două persoane

Câmpineanca Georgeta Popescu a urcat pe podiumul de premiere și în cea de-a doua zi a Campionatului Mondial de Bob, care s-a desfășurat la Innsbruck, în Austria. Alături de Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a ocupat locul al treilea în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1802 vizualizari
23 ian. 2022 12:48

Circuit în Madeira, cu Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina

Circuitele turistice îți oferă posibilitatea de a vedea mai multe orașe, o întreagă regiune, într-un timp relativ scurt, bucurându-te, totodată, de toate condițiile asigurate de o agenție de turism. Așa că plecând tocmai de la această premiză, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă propune un circuit în Medeira, supranumită ”Insula Florilor”, un adevărat paradis în mijlocul Atlanticului, aparținând din punct de vedere administrativ de Portugalia.