Cu berea în mână, Dorel lovește în forță, la Câmpina. Muncitorii care asfaltează Strada Bobâlna au intrat cu buldoexcavatorul în zidul rafinăriei

Actualitate (Categoria articolului)

Am râde, daca n-ar fi de plâns. Dar la câte lucruri neplăcute se întâmplă în Câmpina de o bună bucată de vreme încoace, în privința investițiilor făcute din bani publici, mulți bani publici, chiar nu mai putem râde. Iată ce s-a întâmplat astăzi, pe Strada Bobâlna. Muncitorii care lucrează la modernizarea străzii au lovit cu buldoexcavatorul zidul Rafinăriei "Steaua Română"și l-au dărâmat. Apoi s-au apucat să-l refacă efectiv în bătaie de joc. Cu o mână zideau și cu alta își țineau sticla cu bere.

Sunt numeroși câmpineni care ne-au povestit ce s-a întâmplat astăzi pe Bobâlna. Oameni care au venit la cimitir (situat peste drum de zidul rafinăriei) și au văzut "minunea" făcută de Dorel. Sau Dorei, cum vreți. Noi i-am și fotografiat apoi, pentru a arăta tuturor cum se lucrează la Câmpina, cât de serioși sunt muncitorii firmelor care câștigă licitațiile. 
Lucrarea de modernizare a Străzii Bobâlna a început anul trecut, în noiembrie. Este executată de societatea SCDA Infrastructură SRL București și costă 2,2 milioane lei fără TVA. Se reabilitează trotuarele și carosabilul fără stratul final, de uzură, care va fi turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova. Când... va fi să fie. După o lună de lucru, firma a sistat activitatea, pentru că a venit iarna. Treaba a fost reluată la începutul lunii martie și se lucrează tot la trotuare. Și, mai nou, la zidurile dărâmate de angajații firmei. Noi am semnalat, acum e treaba altora să intervină, să ia măsuri. Dacă doar ne amuzăm și nu reacționăm, iar când spunem asta ne referim la administrația locală, atunci bătaia de joc va continua.

9421 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • bere 25.03.2019 09:31 Traiasca berea.....la,la,la,probabil ca este prevazuta in contract,interesant faptul ca cei de la Primarie afla din presa ce se intampla pe santier.Cum se face raportarea daca lucrarea nu este supervizata?prin telefon?de fapt cum e turcu si pistolul ,comform proverbului.Apoi ne miram de ce calitatea este de unica folosinta,bani nemunciti de ambele parti.HUOOOOOO.

Actualitate

748 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

209 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

277 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

0 vizualizari
28 mar. 2024 15:46

GAL "Dealurile Sultanului" - Apel de selecție M5/6A, varianta simplificată

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M5/6A -1/24-28.03.2024
Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului” anunță lansarea unei sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M5/6A -”Sprijinirea antreprenoriatului non-agricol în vederea diversificării activităţilor, creşterii competitivităţii economice şi sporirii locurilor de muncă în localităţile din teritoriul GAL Dealurile Sultanului”, fonduri FEADR.