CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

- Social -

Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

După cum am scris și cu alte ocazii, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" din Câmpina este implicată în mai multe proiecte de tip eTwinning.

Sunt proiecte care se desfășoară între mai multe școli din țări membre ale Uniunii Europene, prin intermediul unei platforme, implicând cadrele didactice și elevii în activități noi de învățare.
„Rhythm Drawings: Doodle Dance” este un astfel de proiect eTwinning la care au participat șapte școli din Turcia și două din România: Școala Gimnazială “Nicolae Titulescu” din Călărași și Școala Gimnazială “Al.I. Cuza” din Câmpina (coordonator proiect prof. înv. primar Cristina Badea).
Doodle art este un tip de artă care include imagini, grafică și desene cu aspect complex și a fost recent acceptată ca artă de desen. Proiectul le-a permis participanților să-și dezvolte creativitatea și să creeze artă doodle în interacțiune cu muzica. Lucrul cu ritmuri diferite a diversificat operele de artă și a încurajat exprimarea personală. Combinând arta cu muzica, proiectul a oferit participanților posibilitatea de a stabili conexiuni între diferite discipline din domeniul artei. „Rhythm Drawings: Doodle Dance a pus accent pe diversitatea culturală prin diferite genuri și ritmuri muzicale, oferind oportunitatea de a ne prezenta talentele. Acest proiect a reușit să dezvolte copiilor noștri sentimentul de încredere în sine, să le dezvolte creativitatea și empatia”, ne-a declarat prof. Cristina Badea.
Școala Gimnazială “Al.I. Cuza” este membră a comunității eTwinning din 2021 și desfășoară mai multe proiecte internaționale de tip eTwinning.


14 Jun 2024 07:29 1349 vizualizari


Comentarii


  • 16.06.2024 13:42 diss Felicitări tuturor!👏
310 vizualizari 23 Jul 2024 19:34 Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Am decis să reunim ofertele privind meniul zilei de la mai multe restaurante din Câmpina pentru a veni atât în întâmpinarea dumneavoastră, care veți avea astfel ocazia să găsiți toate ofertele într-un singur loc, cât și a restaurantelor, care au astfel o ”vitrină” suplimentară unde își pot prezenta produsele.

citeste mai mult
314 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
641 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
586 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV