CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Municipiul Câmpina nu va avea apă potabilă 20 de ore

- Actualitate -

Municipiul Câmpina nu va avea apă potabilă 20 de ore

HidroPrahova anunță că apa potabilă va fi sistată în municipiul Câmpina de marți, 6 noiembrie 2018, ora 23.00, până miercuri, 7 noiembrie 2018, ora 19.00. Motivul îl constituie executarea unor lucrări de cuplare a conductelor de apă de pe străzile Calea Doftanei, Ecaterina Teodoroiu și B.P. Hasdeu. Vor rămâne alimentaţi la rețeaua de apă doar abonaţii din Cartierul Voila - străzile de la intersecţia Drumul Taberei cu Strada Voila până la Spitalul Voila.

Iată comunicatul de presă remis de HidroPrahova:
"Având în vedere solicitarea SC FLUID DEVELOPMENT privind oprirea apei pentru executarea lucrărilor de cuplare a tronsonului nou de conductă de distribuție DN 100mm din strada Calea Doftanei la vechea conductă, în ambele capete, spre strada B.P.Hasdeu și spre strada Ecaterina Teodoroiu, lucrarea fiind executată în cadrul investiției derulate de Primăria Municipiului Câmpina, prin Proiectul C.N.I.- „Proiectare şi execuţie lucrări de reabilitare conductă de aducţiune, conductă de transport şi reţele de distribuţie apă potabilă în municipiul Câmpina, judeţul Prahova“, SC HIDRO PRAHOVA SA – Sucursala Câmpina anunță sistarea furnizarii apei potabile în Câmpina, în perioada 06.11.2018 ora 23.00 – 07.11.2018 ora 19.00. 
SC HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe toată durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă şi vor fi analizate, în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare."


05 Nov 2018 16:02 7593 vizualizari


Comentarii


359 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
587 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
753 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3190 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV