Municipiul Câmpina nu va avea apă potabilă 20 de ore

Actualitate (Categoria articolului)

HidroPrahova anunță că apa potabilă va fi sistată în municipiul Câmpina de marți, 6 noiembrie 2018, ora 23.00, până miercuri, 7 noiembrie 2018, ora 19.00. Motivul îl constituie executarea unor lucrări de cuplare a conductelor de apă de pe străzile Calea Doftanei, Ecaterina Teodoroiu și B.P. Hasdeu. Vor rămâne alimentaţi la rețeaua de apă doar abonaţii din Cartierul Voila - străzile de la intersecţia Drumul Taberei cu Strada Voila până la Spitalul Voila.

Iată comunicatul de presă remis de HidroPrahova:
"Având în vedere solicitarea SC FLUID DEVELOPMENT privind oprirea apei pentru executarea lucrărilor de cuplare a tronsonului nou de conductă de distribuție DN 100mm din strada Calea Doftanei la vechea conductă, în ambele capete, spre strada B.P.Hasdeu și spre strada Ecaterina Teodoroiu, lucrarea fiind executată în cadrul investiției derulate de Primăria Municipiului Câmpina, prin Proiectul C.N.I.- „Proiectare şi execuţie lucrări de reabilitare conductă de aducţiune, conductă de transport şi reţele de distribuţie apă potabilă în municipiul Câmpina, judeţul Prahova“, SC HIDRO PRAHOVA SA – Sucursala Câmpina anunță sistarea furnizarii apei potabile în Câmpina, în perioada 06.11.2018 ora 23.00 – 07.11.2018 ora 19.00. 
SC HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe toată durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă şi vor fi analizate, în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare."

7541 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

281 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1203 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

327 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1328 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.