CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Patru finale naționale pentru Ștefan Goran, de la CS Câmpina. La 91 de sutimi de o medalie în proba de 50m spate!

- Sport -

Patru finale naționale pentru Ștefan Goran, de la CS Câmpina. La 91 de sutimi de o medalie în proba de 50m spate!

Ștefan Goran a fost singurul sportiv de la CS Câmpina prezent la finalele Campionatului Național de Natație, categoria 10 ani, finale desfășurate în week-end-ul 17-18 iunie 2023 la Bazinul Olimpic de la Brașov. Numai la categoria 10 ani au participat 60 fete și 76 băieți.

Sportivul câmpinean, pregătit de Adrian Stoican, a reușit să se califice în nu mai puțin de patru finale naționale, doar acest lucru fiind o adevărată performanță. Ștefan Goran a fost cel mai aproape de medalie în proba de 50m spate, unde a încheiat pe locul 4, la 91 de sutimi de ultima treaptă a podiumului de premiere și de o medalie. De asemenea, Ștefan Goran a obținut locul 6 în finala probei de 50m liber și s-a clasat de două ori pe locul 7, în finalele din probele de 50m fluture și 50m bras.
”Rezultatele au fost destul de strânse, se înoată foarte repede pentru această categorie de vârstă și de aceea pot spune că suntem mândri că la toate probele am ocupat un loc în primii 10 sportivi la nivel național. Este o performanță pentru înotul câmpinean, dar și pentru Clubul Spotiv Câmpina. Am trăit emoții deosebite împreună cu sportivul nostru, cu părinții acestuia, dar și cu echipa micuților înotători ai clubului. Cu muncă și seriozitate vom urca în clasament la următoarele competiții, ne vom îmbunătăți timpii și vom reprezenta municipiul cu mândrie. Ștefan Goran a punctat și în clasamentul pe echipe pentru CS Câmpina, performanțele sale clasând clubul pe un onorabil loc 12 în clasamentul general”, ne-a declarat Adrian Stoican, antrenorul lui Ștefan Goran, dar și președintele al CS Câmpina.


18 Jun 2023 20:34 3730 vizualizari


Comentarii


758 vizualizari 18 Jul 2024 12:17 Singurul arbitru internațional de box din Prahova, Viorel Nedelcu, participă la competiții și la 68 ani

Singurul arbitru internațional de box din Prahova, Viorel Nedelcu, participă la competiții și la 68 ani

Viorel Nedelcu are 68 ani și locuiește la Poiana Câmpina. Este un adevărat personaj, cu o poveste de viață fabuloasă. Deocamdată, ne oprim doar la câteva aspecte din cariera sa de arbitru de box - singurul arbitru internațional de box din Prahova.

citeste mai mult
424 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
542 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
413 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV