"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

Actualitate (Categoria articolului)

În primavara acestui an, compania de teatru independent "Cuibul artiștilor" a organizat un turneu caritabil prin țară cu piesa "O zi de vară". Tinerii actori au susținut 13 reprezentanții la care intrarea a fost gratuită, spectatorii putând face donații individuale, în funcție de posibilități. Iar cu banii strânși în urma acestui turneu, aproximativ 10.000 lei, "Cuibul artiștilor" a cumpărat aparatură pentru bebelușii de la Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina.

#cu inima la teatru s-a numit turneul național efectuat de "Cuibul artiștilor", o companie de teatru "dependent" de spectatori, așa cum le place să-și spună, formată din actori tineri și studenți la UNATC. A fost o călătorie prin țară pentru a convinge publicul tânăr de frumusețea spectacolului. Un șir lung de reprezentații susținute cu inima la teatru și la bebelușii de la Câmpina. Astăzi, "Cuibul artiștilor" a revenit în municipiul nostru cu aparatura achiziționată cu banii strânși în urma turneului caritabil. "Un turneu în care care am învățăt multe despre noi, o experiență unică de care ne-am bucurat susținând în același timp cauza copiilor care se nasc la Maternitatea din Câmpina. Acest turneu s-a concretizat acum cu această aparatură performantă pe care o donăm Spitalului Municipal. Le mulțumim foarte mult spectatorilor care au venit la spectacolele noastre și tuturor celor care au fost alături de noi în acest turneu", ne-a declarat Ștefan Voicu, directorul executiv al "Cuibului artiștilor". (video)
Partenerii "Cuibului artiștilor" în turneul național #cu inima la teatru au fost FanCurier, Cramele Jidvei, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor București și Asociația Friends for Friends.
Donația constă într-un aparat performant de monitorizare a funcțiilor vitale la bebeluși și un aspirator secreții, ambele cu toate accesoriile necesare. "Aș vrea să le mulțumesc încă o dată tinerilor artiști pentru gestul lor frumos, de o noblețe sufletească extraordinară. Sunt tineri minunați, cu inima mare, tineri care nu rămân indiferenți la nevoile celor din jur", a afirmat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. (video)

17048 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan Iancu 03.10.2017 20:33 Niste oameni cu suflet mare. Sunteți un exemplu de urmat . Ar mai fi multe de spus despre voi... Bravo vouă !

Actualitate

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

Alte stiri recente

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.