Primarul, viceprimarul și consilierii de la Poiana Câmpina, cu motocoasele la treabă prin toată comuna

Actualitate (Categoria articolului)

La Poiana Câmpina a devenit o obișnuință ca primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Sergiu Constanda și o mare parte a consilierilor locali să participe efectiv la diverse acțiuni desfășurate pe domeniul public. De exemplu, la campaniile de curățenie, la lucrările de igienizare de la unitățile de învățământ, la operațiunile de dezinfecție. Pe de o parte, astfel, se realizează economii importante la bugetul local, iar pe de altă parte, prin puterea exemplului, aleșii locali îi determină pe locuitorii comunei să vină alături de ei și să participe efectiv la aceste acțiuni.

Sâmbătă, 27 iunie 2020, primarul, viceprimarul și mai mulți consilieri locali de la Poiana Câmpina, cărora li s-au alăturat mai mulți cetățeni din comună, au cosit, efectiv, pe domeniul public. A plouat foarte mult în ultima perioadă, iarba și buruienile au crescut peste tot, prin parcuri, pe marginea drumurilor, în zonele verzi, astfel că se impunea o astfel de acțiune la nivelul întregii comune. S-a intervenit inclusiv în dreptul acelor proprietăți unde locuiesc bătrâni sau persoane cu probleme de sănătate și care nu ar fi putut rezolva cu forțe proprii această problemă. Aleșii locali au venit cu motocositoarele de acasă și au intervenit în toate satele comunei reușind astfel, într-o singură zi, să cosească în aproape toate locurile unde se impunea acest lucru. După cum spuneam, nu s-a cheltuit niciun ban de la bugetul local, mai ales că, după cum se știe, bugetul unei comune este destul de mic, iar la Poiana Câmpina se face economie ori de câte ori este posibil pentru a se putea asigura cofinanțarea proiectelor de investiții cu fonduri europene și fonduri guvernamentale aflate în derulare.

6732 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ARR 28.06.2020 12:00 Felicitari!Oameni implicati!Cum ar arata Tiseanu,Pitigoi si gasca de consilieri de la Pnl si pesedeu cu motocoasele de gat?Magnific!Asteptam poze cu motocoasa ale candidatului pesedeului de la.Campina,dar sa nu fie din gradina dumnealui si nici sa nu fie cu oamenii implicati de la Poiana!
  • ARR 28.06.2020 13:26 Astept chibitii de la pesedeu(am inteles ca domnul acela de la pesedeu se pricepe la table) sa imi spuna ca sunt un roman rau sau ca Alin Moldoveanu isi face campanie ,personal cred ca politicianul trebuie sa fie in campanie patru ani dar nu in campanie de pe promovare la vrajeala si pentru a prosti electoratul.La Poiana din ce stiu primarul se implica mereu nu atunci cand vine campania electorala si gata.
  • Mihai 28.06.2020 16:31 Bravo lor ! Să ia exemplu si alți primari de comune ;exemplu la TELEGA nu vezi in curbe de lăstăriș și buruieni , dar de sensul girator să fie frumos . RUȘINE!!!! Comună cu potențial turistic condusă de ... cu interese !
  • Diaconu Costel 29.06.2020 16:52 Nu procedează corect, în acest caz. Buruiana de la bordură nu se taie ci se stârpește cu ierbicid de sistem. Ierbicidul acționează în toată planta și îi distruge rădăcina. Altfel, la prima ploaie crește iar.

Actualitate

349 vizualizari
09 iul. 2020 11:57

Multe semne de întrebare în jurul deciziei pe care CCR o va lua pe 14 iulie privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constituțională a României va discuta marți, 14 iulie, sesizările Avocatului Poporului și Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care poate ajunge până la 85% conform legii votate în Parlamentul României.

2705 vizualizari
08 iul. 2020 10:44

Două accidente în decurs de numai câteva ore pe DN1, zona Băicoi. Trei persoane au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Băicoi, în decurs de numai câteva ore au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au ajuns spital.

Alte stiri recente

709 vizualizari
09 iul. 2020 10:18

Poiana Câmpina a obținut grantul de 15.000 euro pentru instalarea de internet gratuit în spații publice

Administrația locală din comuna Poiana Câmpina s-a înscris încă din toamna anului 2018 în cursa pentru obținerea grantului de 15.000 euro pentru instalaea de internet gratuit în spațiile publice, în cadrul proiectului european intitulat WIFI4EU.

1091 vizualizari
09 iul. 2020 08:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 9 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.