Primarul, viceprimarul și consilierii de la Poiana Câmpina, cu motocoasele la treabă prin toată comuna

Actualitate (Categoria articolului)

La Poiana Câmpina a devenit o obișnuință ca primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Sergiu Constanda și o mare parte a consilierilor locali să participe efectiv la diverse acțiuni desfășurate pe domeniul public. De exemplu, la campaniile de curățenie, la lucrările de igienizare de la unitățile de învățământ, la operațiunile de dezinfecție. Pe de o parte, astfel, se realizează economii importante la bugetul local, iar pe de altă parte, prin puterea exemplului, aleșii locali îi determină pe locuitorii comunei să vină alături de ei și să participe efectiv la aceste acțiuni.

Sâmbătă, 27 iunie 2020, primarul, viceprimarul și mai mulți consilieri locali de la Poiana Câmpina, cărora li s-au alăturat mai mulți cetățeni din comună, au cosit, efectiv, pe domeniul public. A plouat foarte mult în ultima perioadă, iarba și buruienile au crescut peste tot, prin parcuri, pe marginea drumurilor, în zonele verzi, astfel că se impunea o astfel de acțiune la nivelul întregii comune. S-a intervenit inclusiv în dreptul acelor proprietăți unde locuiesc bătrâni sau persoane cu probleme de sănătate și care nu ar fi putut rezolva cu forțe proprii această problemă. Aleșii locali au venit cu motocositoarele de acasă și au intervenit în toate satele comunei reușind astfel, într-o singură zi, să cosească în aproape toate locurile unde se impunea acest lucru. După cum spuneam, nu s-a cheltuit niciun ban de la bugetul local, mai ales că, după cum se știe, bugetul unei comune este destul de mic, iar la Poiana Câmpina se face economie ori de câte ori este posibil pentru a se putea asigura cofinanțarea proiectelor de investiții cu fonduri europene și fonduri guvernamentale aflate în derulare.

7194 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ARR 28.06.2020 12:00 Felicitari!Oameni implicati!Cum ar arata Tiseanu,Pitigoi si gasca de consilieri de la Pnl si pesedeu cu motocoasele de gat?Magnific!Asteptam poze cu motocoasa ale candidatului pesedeului de la.Campina,dar sa nu fie din gradina dumnealui si nici sa nu fie cu oamenii implicati de la Poiana!
  • ARR 28.06.2020 13:26 Astept chibitii de la pesedeu(am inteles ca domnul acela de la pesedeu se pricepe la table) sa imi spuna ca sunt un roman rau sau ca Alin Moldoveanu isi face campanie ,personal cred ca politicianul trebuie sa fie in campanie patru ani dar nu in campanie de pe promovare la vrajeala si pentru a prosti electoratul.La Poiana din ce stiu primarul se implica mereu nu atunci cand vine campania electorala si gata.
  • Mihai 28.06.2020 16:31 Bravo lor ! Să ia exemplu si alți primari de comune ;exemplu la TELEGA nu vezi in curbe de lăstăriș și buruieni , dar de sensul girator să fie frumos . RUȘINE!!!! Comună cu potențial turistic condusă de ... cu interese !
  • Diaconu Costel 29.06.2020 16:52 Nu procedează corect, în acest caz. Buruiana de la bordură nu se taie ci se stârpește cu ierbicid de sistem. Ierbicidul acționează în toată planta și îi distruge rădăcina. Altfel, la prima ploaie crește iar.

Actualitate

1253 vizualizari
23 sept. 2020 17:11

Grupul de firme Neptun – Soceram va sprijini financiar familiile defavorizate din Câmpina prin intermediul bisericilor

După întâlnirea de marți, cu directorii unităților de învățământ din municipiul Câmpina, reprezentanții grupului de firme Neptun – Soceram s-au întâlnit miercuri cu părintele protoiereu Grigore Melnic, cu preoții parohi de la toate bisericile ortodoxe și cu pastorii celorlalte culte din localitate. A fost o nouă rundă de discuții din seria celor inițiate de grupul de firme Neptun – Soceram pentru găsirea soluțiilor concrete de sprijinire a comunității locale.

2251 vizualizari
23 sept. 2020 11:02

Imagini bombă! Ancheta avansează

Am primit la redacție imagini video în care sunt surprinse cele două persoane care, în noaptea de 16 spre 17 septembrie 2020, au scris pe zidurile unor clădiri din Câmpina mesaje de amenințare cu moartea și de denigrare la adresa primarului Horia Tiseanu și a omului de afaceri Mihai Anastasescu.

Alte stiri recente

8 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

810 vizualizari
23 sept. 2020 22:16

Pizzeria Bella Italia se implică în campania de sprijinire a comunității câmpinene

Cătălin Roman, administratorul companiei Radan Imob SRL Câmpina (Pizzeria Bella Italia și Ballroom Bella), ne-a comunicat faptul că societatea pe care o reprezintă se va implica în campania de sprijinire a comunității locale, campanie inițiată de grupul de firme Neptun - Soceram.