Echipele de fotbal din zona Câmpina sunt pregătite pentru o nouă ediție a Ligii A Prahova

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, 17 august, începe o nouă ediție a campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Din păcate, nici la această ediție nu se va alinia la start vreo echipă din Câmpina, dar sunt câteva echipe în localitățile limitrofe care reprezintă zona. Față de ediția anterioară nu a retrogradat nici o echipă, CS Blejoi, care a promovat în Liga a III-a, și CS Ceptura, retrasă din campionat, fiind înlocuite de Petrolul Băicoi și CS Brazi Negoiești. Cu mai bine de o săptămână înaintea startului, am luat pulsul echipelor FC Bănești, CS Cornu, Tricolorul Breaza și AFC Brebu.

FC Bănești - locul 2 la finele ediției precedente. S-a schimbat președintele grupării, Aurel Covrig fiind înlocuit de dr. Dan Căpățână, pe banca tehnică aflându-se în continuare Claudiu Dumitrescu. Au plecat din lot - Alexe, Popa, Minea, Lungu, M. Sandu, sosind D. Nae, Ilioiu și portarul Tiberiu Ionescu, toți trei revenind la clubul din Bănești, dar și Copilu, care se va afla și pe banca tehnică, în calitate de secund al lui Claudiu Dumitrescu; de asemenea, a fost promovat de la juniori Gabriel Corneanu.
Antrenorul Claudiu Dumitrescu își dorește un început bun de sezon, care să aducă puncte și liniște pentru un parcurs cât mai bun.
Ultimul meci amical înaintea debutului în campionat va avea loc sâmbătă, ora 19,00, la Brebu, AFC Brebu - FC Bănești.

CS Cornu - locul 3 în trecuta ediție de campionat. Și-a păstrat tehnicianul - pe Mihai Dinu, fiind mai multe modificări în structura lotului de jucători. Astfel, au plecat Marian Teodorescu, Gavrilă și Ionuț Pârvu; au sosit - Panaite și Bârsănel (reveniri), Cristian Mihăiță (Petrolistul Boldești), Alin Neguț (Flacăra Moreni), Alexandru Șerban (CS Fieni), Alexandru Moise (CSM Ploiești).
La Cornu se dorește un parcurs cât mai bun, formația fiind obișnuită de acum cu lupta pentru primele locuri ale clasamentului.
Ultimul meci amical înaintea începerii noii ediții de campionat va avea loc duminică, de la ora 10.00, la Cornu, CS Cornu - CS Mănești Coada Izvorului.

Tricolorul Breaza - locul 6 în ediția anterioară a Ligii A Prahova. Florin Stăncioiu a fost reconfirmat ca antrenor principal și pentru acest sezon. În privința lotului, au plecat portarul Nedelcu și jucătorii Zamfir și Călin. În privința noutăților din lot, ar fi de semnalat că au fost promovați 12 juniori de la gruparea cu care Marius Vișan câștiga ediția trecută de campionat la juniori. acestora adăugându-li-se portarul Vlad (care a fost în trecut și la Fortuna), Vlad Burlacu (de la Petrolul Băicoi), Rareș Alexe și Popa (ambii de la FC Bănești).
Conducerea clubului brezean va pune accent în acest sezon pe întinerirea lotului, creșterea de juniori și crearea unei echipe cât mai performante.
Ultimul meci amical al perioadei de pregătire este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Rafinăriei din Câmpina, Tricolorul Breaza - CS Blejoi.

AFC Brebu - locul 7 la finalul ediției precedente de campionat. În absența lui Robert Săvulescu, aflat în străinătate, de conducerea tehnică a formației se ocupă Florin Pancovici, care nu exclude și posibilitatea de a mai juca, atunci când sănătatea i-o va permite. În privința lotului de jucători, în linii mari acesta a fost păstrat față de sezonul trecut, cea mai importantă mutare fiind plecarea lui Vali Bunea la nou-înființata Triumf Poiana Câmpina.
Cu accent pe omogenitate, obiectivul stabilit de brebeni este acela de a acumula cât mai multe puncte pentru a avea un sezon cât mai liniștit.
Ultimul meci amical înaintea începerii campionatului va fi sâmbătă, de la ora 19.00, pe teren propriu, AFC Brebu - FC Bănești.

Iată și programul complet al primei etape, cu precizarea că - așa cum v-am obișnuit în ediția trecută de campionat - la scurt timp după terminarea partidelor, pe CâmpinaTV.ro veți regăsi rezultatele jocurilor:
sâmbătă, 17 august, ora 11.00
Boldești: Petrolistul Boldești - Tricolorul Breaza
sâmbătă, 17 august, ora 18.00
Negoiești: CS Brazi Negoiești - Avântul Măneciu
Băicoi: Petrolul Băicoi - Teleajen Văleni
Brebu: AFC Brebu - CS Păulești
Cornu: CS Cornu - Petrolul 95 Ploiești
Bănești: FC Bănești - Unirea Urlați
duminică, 18 august, ora 11.00
Strejnic: AS Strejnic - Tinerețea Izvoarele
Coada Izvorului: CS Mănești Coada Izvorului - CSO Plopeni

6359 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

389 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

460 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.

Alte stiri recente

35 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

40 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Gropa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița.