Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

Turism (Categoria articolului)

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

Cazarea se face la Hotelul Arena Mar, 4 stele, din stațiunea Nisipurile de Aur, de pe malul Mării Negre. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, frigider, birou, canapea, TV cu ecran plat și cutie de valori. Unele camere beneficiază de balcon sau patio. Fiecare cameră este prevăzută cu baie privată cu articole de toaletă gratuite. De asemenea, hotelul oferă Wi-Fi gratuit în toate spațiile publice. Centrul stațiunii Nisipurile de Aur este la 12 minute de mers pe jos.
Perioada de călătorie: 30 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023.
Transportul este asigurat cu autocarul, cu plecare din Câmpina.
Tarif: 370 euro/persoană.
Tariful include:
- transport autocar Câmpina - Nisipurile de Aur
- însoțitor de grup
- cazare în regim all-inclusiv, cu cină festivă în noaptea de Revelion
- program bogat de divertisment
- acces piscină, saună, jacuzzi
- foc de artificii.
În plus, bonus, veți avea parte de o amintire de neuitat.
Rezervări: telefon/whatsapp -0722.610.810 și 0733.558.458 sau direct la sediul Agenției Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. E-mail: turism@teron.ro. Site: inter-tur.ro. Facebook: Teron Intertur.

3124 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

832 vizualizari
28 sept. 2023 19:58

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

2390 vizualizari
16 iul. 2023 21:16

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.