Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

Turism (Categoria articolului)

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

Cazarea se face la Hotelul Arena Mar, 4 stele, din stațiunea Nisipurile de Aur, de pe malul Mării Negre. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, frigider, birou, canapea, TV cu ecran plat și cutie de valori. Unele camere beneficiază de balcon sau patio. Fiecare cameră este prevăzută cu baie privată cu articole de toaletă gratuite. De asemenea, hotelul oferă Wi-Fi gratuit în toate spațiile publice. Centrul stațiunii Nisipurile de Aur este la 12 minute de mers pe jos.
Perioada de călătorie: 30 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023.
Transportul este asigurat cu autocarul, cu plecare din Câmpina.
Tarif: 370 euro/persoană.
Tariful include:
- transport autocar Câmpina - Nisipurile de Aur
- însoțitor de grup
- cazare în regim all-inclusiv, cu cină festivă în noaptea de Revelion
- program bogat de divertisment
- acces piscină, saună, jacuzzi
- foc de artificii.
În plus, bonus, veți avea parte de o amintire de neuitat.
Rezervări: telefon/whatsapp -0722.610.810 și 0733.558.458 sau direct la sediul Agenției Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. E-mail: turism@teron.ro. Site: inter-tur.ro. Facebook: Teron Intertur.

3697 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2454 vizualizari
28 sept. 2023 19:58

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

3467 vizualizari
16 iul. 2023 21:16

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

Alte stiri recente

85 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

212 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.