Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

Turism (Categoria articolului)

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

Cazarea se face la Hotelul Arena Mar, 4 stele, din stațiunea Nisipurile de Aur, de pe malul Mării Negre. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, frigider, birou, canapea, TV cu ecran plat și cutie de valori. Unele camere beneficiază de balcon sau patio. Fiecare cameră este prevăzută cu baie privată cu articole de toaletă gratuite. De asemenea, hotelul oferă Wi-Fi gratuit în toate spațiile publice. Centrul stațiunii Nisipurile de Aur este la 12 minute de mers pe jos.
Perioada de călătorie: 30 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023.
Transportul este asigurat cu autocarul, cu plecare din Câmpina.
Tarif: 370 euro/persoană.
Tariful include:
- transport autocar Câmpina - Nisipurile de Aur
- însoțitor de grup
- cazare în regim all-inclusiv, cu cină festivă în noaptea de Revelion
- program bogat de divertisment
- acces piscină, saună, jacuzzi
- foc de artificii.
În plus, bonus, veți avea parte de o amintire de neuitat.
Rezervări: telefon/whatsapp -0722.610.810 și 0733.558.458 sau direct la sediul Agenției Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. E-mail: turism@teron.ro. Site: inter-tur.ro. Facebook: Teron Intertur.

2186 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2980 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

Alte stiri recente

22 vizualizari
04 feb. 2023 13:49

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a adus în consultare publică proiectul de aprobare al Planului de Mobilitate Urbană pentru perioada 2021-2027, proiect inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu și care poate fi văzut aici.

531 vizualizari
04 feb. 2023 10:30

Primim de la cititori. ”Lacul” de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, revine...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată zilele trecute pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, o stradă care se inundă după fiecare ploaie sau după topirea brumei de zăpadă de zilele trecute.