Sabin Dârstaru, câmpineanul care a câștigat Champions League!

Sport (Categoria articolului)

Nu este nicio glumă! Sabin Dârstaru este câmpinean și a câștigat ediția 2022 la Champions League, dar este drept nu la fotbalul obișnuit, ci la fotbalul pe teren redus, teren sintetic, altfel spus minifotbal.

Sabin Dârstaru s-a născut pe 12 mai 1993 la Câmpina și a început fotbalul la Coruna Câmpina. A mai jucat apoi la echipe din zonă, inclusiv AFC Brebu și FC Bănești, în campionatul județean.
Apoi, la un moment dat a decis să plece, s-a stabilit la Brașov și a continuat la minifotbal. Aici a evoluat la Reggio Liriada Brașov, cu care a obținut primul loc în Liga ProDivizia A, a câștigat Supercupa Romniei, fiind desemnat cel mai bun jucător al finalei Supercupei din anul 2018. Mai mult, a fost declarat cel mai bun jucător al sezonului 2021-2022 în Liga Pro, primul eșalon al minifotbalului românesc. Acum evoluează pentru AEK Oradea și cariera sa a ajuns la nivel internațional.
Duminică, 4 septembrie, în Muntenegru, AEK Oradea, cu Sabin Dârstaru printre jucători, a câștigat trofeul Champions League la minifotbal, învingând în finală cu 1-0 formația Dadi Gradnja, din Muntenegru.
Sabin Dârstaru merită toate felicitările și demonstrează că un tânăr din Câmpina prin muncă, seriozitate și abnegație poate ajunge la cel mai înalt nivel. Felicitări, Sabin Dârstaru!

2859 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 06.09.2022 06:37 Felicitări!👏

Sport

1729 vizualizari
26 mar. 2023 20:04

Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

1746 vizualizari
26 mar. 2023 19:34

CS Câmpina s-a calificat în turneul semifinal la handbal feminin

După ce vineri și sâmbătă a trecut fără drept de apel de echipele cu care fusese repartizată în grupă, CS Câmpina a jucat duminică faza finală a turneului regional. Partidele s-au desfășurat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”, iar elevele lui Daniel Vasile s-au calificat la turneul semifinal național de pe locul al doilea în această regiune.

Alte stiri recente

76 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1249 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.