Două medalii de aur și un record personal pentru atletismul câmpinean la o competiție de atletism la București

Sport (Categoria articolului)

În vederea pregătirii competițiilor oficiale din sezonul de sală, la București a avut loc sâmbătă Winter Run Athletics Cup, la care au fost prezenți și doi sportivi de la clubul câmpinean CSS ”Constantin Istrati”, club coordonat de profesor Mihaela Marin.

Ambii sportivi câmpineni au obținut nu doar clasarea pe primul loc în probele la care au participat, dar unul dintre cei a reușit să-și îmbunătățească și propriul record.
Ștefan Gagiu - locul 1 la săritura în lungime, juniori II, cu 7,36m, nou record personal.
Eduard Unguroaica - locul 1 la săritura în lungime, juniori III, cu 6,53m.
Ambii sportivi sunt antrenați de Jenica Bran.

3102 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

20 vizualizari
03 mar. 2024 08:48

Veteranul Viorel Savu, campion național la aruncarea greutății

În ziua în care Antofița Mocanu a câștigat pentru al doilea an consecutiv proba de aruncarea greutății la categoria feminin peste 40 ani, la Campionatul Național de Atletism Masters (pentru veterani), CSS ”Constantin Istrati” a mai obținut o medalie de aur prin Viorel Savu, categoria peste 60 ani, tot în proba de aruncarea greutății.

1545 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

Alte stiri recente

8 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

805 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.