CSS "Constantin Istrati" Câmpina, clubul cu cele mai bune rezultate la Campionatul Regional pentru Copii II și III

Sport (Categoria articolului)

La Piești, pe stadionul "Nicolae Dobrin", s-a desfășurat astăzi Campionatul Național Regional - Sud Muntenia la Atletism pentru Copii II și III, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, nu numai că a participat cu mai muilți copii talentați și de mare perspectivă, ci a obținut și cupa pentru clubul cu cele mai bune rezultate.

Elevii antenorilor Mihaela Marin, Jenica Bran și Nicolae Pavel au avut un bilanț remarcabil - trei medalii de aur, două de argint și cinci de bronz. Iată și rezultatele obținute:
David Marin - locul 1, triatlon cu aruncarea greutății, copii II
Bianca Morozan - locul 1, triatlon cu săritura în lungime, copii II
Giulia Nedelcu - locul 1, triatlon cu aruncarea mingii de oină, copi II
Gabriel Dobrea - locul 2, triatlon cu aruncarea greutății, copii II
Octavian Cristea - locul 2, triatlon cu săritura în lungime, copii III
Cristian Roșioru - locul 3, triatlon cu săritura în lungime, copii II
Echipa ștafetă mixtă 4x50m - locul 3, copii II
Ștefan Drosu - locul 3, triatlon cu săritura în lungime, copii III
Cătălina Jitaru - locul 3, triatlon cu aruncarea mingii de oină, copii III
Echipa de ștafeta mixtă - locul 3, copii III.
Felicitări tuturor celor implicați - sportivi, antrenori, părinți - care demonstrează prin aceste rezultate, precum și prin cele de la competiția de la București, pentru copii I, care a avut loc ieri, că școala câmpineană de atletism are viitorul asigurat.

2157 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2959 vizualizari
15 sept. 2019 12:49

Liga A Prahova, etapa a V-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică s-au disputat partidele etapei a 5-a din Liga A Prahova. Au fost 4 succese ale gazdelor, două remize și două victorii ale gazdelor, în total marcându-se 38 de goluri, gazdele și oaspeții marcând un număr egal de goluri. Iată rezultatele și clasamentul la zi:

2018 vizualizari
15 sept. 2019 09:45

Clasare pe podium pentru Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), la etapa Campionatului Național de Motocros

2 comentarii

Penutlima etapă a Campionatului Național de Motocros a avut loc sâmbătă, 14 septembrie, pe circuitul de la Ungheni, o localitate aflată la 11km de Tg. Mureș. La startul mai multor curse, pe diferite categorii, s-au aliniat sportivi din întreaga țară, iar spre mândria Câmpinei, Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a reușit să ocupe locul 3 la categoria MX veterani 1.

Alte stiri recente

1412 vizualizari
17 sept. 2019 22:11

Siguranța pacientului, prioritatea Centrului Medical SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina a marcat astăzi, prin mai multe acțiuni, Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. La cel mai important spital privat din județul Prahova, evenimentul a fost prezentat de asistenta șefă, Gabriela Grozea. Vă reamintim că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a stabilit ca, începând din acest an, 17 septembrie să fie declarată Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului, iar spitalele din România s-au alăturat acestui demers.

3150 vizualizari
17 sept. 2019 21:39

Un bătrân de 87 de ani, depistat de polițiștii din Câmpina conducând un vehicul radiat și... cu numere de înmatriculare false

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut luni seară, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Agenții de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpina au oprit în trafic un autovehicul care părea suspect și la volanul căruia se afla o persoană în vârstă.