CSS "Constantin Istrati" Câmpina, clubul cu cele mai bune rezultate la Campionatul Regional pentru Copii II și III

Sport (Categoria articolului)

La Piești, pe stadionul "Nicolae Dobrin", s-a desfășurat astăzi Campionatul Național Regional - Sud Muntenia la Atletism pentru Copii II și III, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, nu numai că a participat cu mai muilți copii talentați și de mare perspectivă, ci a obținut și cupa pentru clubul cu cele mai bune rezultate.

Elevii antenorilor Mihaela Marin, Jenica Bran și Nicolae Pavel au avut un bilanț remarcabil - trei medalii de aur, două de argint și cinci de bronz. Iată și rezultatele obținute:
David Marin - locul 1, triatlon cu aruncarea greutății, copii II
Bianca Morozan - locul 1, triatlon cu săritura în lungime, copii II
Giulia Nedelcu - locul 1, triatlon cu aruncarea mingii de oină, copi II
Gabriel Dobrea - locul 2, triatlon cu aruncarea greutății, copii II
Octavian Cristea - locul 2, triatlon cu săritura în lungime, copii III
Cristian Roșioru - locul 3, triatlon cu săritura în lungime, copii II
Echipa ștafetă mixtă 4x50m - locul 3, copii II
Ștefan Drosu - locul 3, triatlon cu săritura în lungime, copii III
Cătălina Jitaru - locul 3, triatlon cu aruncarea mingii de oină, copii III
Echipa de ștafeta mixtă - locul 3, copii III.
Felicitări tuturor celor implicați - sportivi, antrenori, părinți - care demonstrează prin aceste rezultate, precum și prin cele de la competiția de la București, pentru copii I, care a avut loc ieri, că școala câmpineană de atletism are viitorul asigurat.

1986 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2287 vizualizari
17 iun. 2019 18:39

Performanțe notabile pentru atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina la finala națională a categoriei copii I

La București a avut loc luni, 17 iunie, finala Campionatului Național de Atletism pentru Copii I, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a obținut o serie de performanțe notabile.

3037 vizualizari
17 iun. 2019 16:57

Atleta câmpineancă Ioana Plăvan, în lotul echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene de la Minsk

La Complexul Olimpic de la Izvorani a avut loc luni dimineață, în prezența președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, festivitatea de prezentare a echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene, care vor avea loc la Minsk (Belarus), în perioada 21 - 30 iunie. Printre cei 21 de atleți care fac parte din echipa de 123 de sportivi a României se numără și o câmpineancă - atleta Ioana Plăvan, antrenată de Nicolae Pavel, legitimată până de curând la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, în prezent la Gloria Buzău pentru că în Câmpina nu s-a găsit nicăieri loc pentru o asemenea performeră.

Alte stiri recente

614 vizualizari
18 iun. 2019 22:24

Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care să putem scrie că Parcul Regele Mihai I (zona de la soldat) este gata, că lucrările s-au finalizat și că a fost efectuată recepția acestei... extraordinare investiții în valoare de 1.682.780 lei. Din păcate, însă, la cum decurg lucrurile, mai avem de așteptat. O lucrare care ar fi trebuit să se termine în patru luni împlinește, zilele acestea, un an și două luni.

1742 vizualizari
18 iun. 2019 20:14

Lacăt pe poarta terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Câmpina. O eroare de proiectare împiedică finalizarea investiției

3 comentarii

Se întâmplă în Câmpina unele lucruri pe care nici nu știm cum să le mai catalogăm. Aproape că nu este lucrare realizată de administrația locală și plătită din bani publici la care să nu apară probleme. Astăzi vă prezentăm situația terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Cartierul Slobozia. Amenajarea acestui teren este gata de anul trecut, mai trebuie aplicată doar suprafața acrilică. Numai că, iată, am trecut de jumătatea lui iunie 2019 și lucrarea nu se mai termină, astfel încât să se poată face recepția tehnică. Din câte se pare, la mijloc este o eroare de proiectare care nu a fost îndreptată la timp. Proiectul prevede ca suprafața acrilică să fie de... 4 mm, aplicată pe beton.