11 cai salvați dintr-un incendiu izbucnit la o proprietate privată din Câmpina. Două mașini distruse de flăcări

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Intervenția pompierilor s-a făcut cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă. Vâlvătaia s-a manifestat la mai mulți baloți de fân, cuprinzând și cele două mașini aflate în apropiere. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un aparat electric cu improvizații sau folosit în alte scopuri, potrivit ISU Prahova.

Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază la o proprietate privată din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpinița.

Incendiul a izbucnit la o anexă gospodărească și s-a manifestat generalizat pe o suprafață de aproximativ 400 mp, după cum informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova. În interiorul acestei anexe gospodărești se aflau două autoturisme care au fost cuprinse de flăcări. Din fericire, au fost salvate animalele aflate în incintă. Este vorba despre 11 cai, la locația respectivă fiind sediul Centrului de agrement Sport Horse (Blaser Sport Club după noua denumire). ISU a mobilizat la fața locului două autospeciale de stingere și o ambulanță Smurd. Vom reveni.

4301 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1803 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

Alte stiri recente

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.