Pe locul unei hale a fostei uzine IRA Câmpina se va construi un magazin Altex

Actualitate (Categoria articolului)

Una dintre halele ale fostei societăți IRA Câmpina a fost demolată zilele trecute. Este vorba despre hala care se afla chiar în spatele magazinului Lidl. Ei bine, pe locul rămas liber se va construi un magazin Altex.

Construcția magazinului se va finaliza cel târziu în martie 2021, valoarea investiției fiind de aproximativ 2,3 milioane euro. Lider pe piața de retail din România, Altex are 125 magazine în toată țara, alte trei magazine vor fi inaugurate până la finalul acestui an (Chiajna, Deva și Lugoj), iar pentru primul trimestru al anului viitor este programată finalizarea magazinelor de la Reșița și Câmpina. Alături de magazinul Altex, este foarte posibil să fie construit și un magazin Jysk. Se pare că municipiul Câmpina încă este o piață atractivă pentru mari comercianți, inclusiv din domeniul electronicii sau obiectelor de mobilier. Cu siguranță, chiar și construirea unor noi magazine poate fi un lucru pozitiv, zona căpătând o formă mai atractivă, fără a mai vorbi despre crearea câtorva, poate, zeci de locuri de muncă, cel puțin în cele două magazine menționate.
Vă reamintim că IRA Câmpina, una dintre societățile cu tradiție din municipiu, nu mai există, practic, din 2012, când s-a declarat falimentul și au fost disponibilizați ultimii 180 de salariați. Toate activele IRA au fost vândute, bucată cu bucată, de către lichidatorul judiciar.

8189 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Victoria Ștefan 03.09.2020 06:38 Magazine, poate si farmacie, o sala de jocuri de noroc... locuri de cheltuiut bani, dar un loc unde sa se produca ceva, de unde sa vina bani sanatosi din punct de vedere economic?! Vai de noi, o colonie am ajuns!

Actualitate

69 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

98 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

536 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1558 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.