CONTACT

Moș Crăciun de la... Primărie nu i-a ocolit nici în acest an pe copiii de la școala din Poiana Câmpina

- Actualitate -

Moș Crăciun de la... Primărie nu i-a ocolit nici în acest an pe copiii de la școala din Poiana Câmpina

Păstrând tradiția ultimilor ani, înaintea vacanței de iarnă, reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina au oferit daruri preșcolarilor de la cele două grădinițe din comună și elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu". Primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Sergiu Constanda, împreună cu consilieri locali și colegi din Primărie au venit în mijlocul copiilor în calitate de emisari ai lui Moș Crăciun, bucuria fiind reciprocă.

La Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu", reprezentanții administrației locale au mers prin toate clasele pentru a le dărui copiilor cadouri, traista Moșului fiind plină cu dulciuri, dar și cu cuvinte frumoase, încurajări, glume, dar și urări pentru apropiatele sărbători de iarnă. Cadourile au fost cumpărate din sponsorizări, pentru că Moș Crăciun are mulți prieteni la Poiana Câmpina. Absolut toți copiii și toate cadrele didactice au primit daruri, dar și oaspeții au avut parte de surprize din partea copiilor și conducerii școlii. Au fost câteva momente artistice de suflet, oferite de elevii clasei a IV-a (învățător Virginia Teodoru), iar directorul instituției, profesor Elena Nițu, le-a dăruit reprezentanților administrației locale coronițe superbe realizate de copii cu sprijinul profesorilor lor.
Copiii au plecat acasă cu cadourile primite, iar oaspeții au plecat de la școală încărcați cu energia transmisă de cei mici, cu mulțumirea sufletească generată de bucuria copiilor.


16 Dec 2019 22:30 5019 vizualizari


Comentarii






Vremea
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
80 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
756 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3223 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3390 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV