Superliga B Prahova. Carpați Sinaia - Triumf Poiana Câmpina 2-1. Se putea mai mult...

Sport (Categoria articolului)

Triumf Poiana Câmpina s-a deplasat sâmbătă după-amiază la Sinaia pentru jocul din etapa a 10-a din Superliga B Prahova, cu formația Carpați. Pe o vreme rece, mai degrabă de sfârșit de noiembrie, cele două echipe s-au angrenat într-un joc de angajament, cu o importantă componentă fizică. La finalul celor 90 de minute, gazdele s-au impus, dar poienarii au plecat de la Sinaia cu gândul că se putea mai mult.

După 0-0 la pauză, în repriza secundă s-au marcat nu mai puțin de trei goluri, dar dintre acestea unul singur a fost al poienarilor, prin Savu, insuficient pentru măcar un punct. De asemenea, trebuie precizat că oaspeții au solicitat de trei ori penalty, dar de fiecare dată arbitrul Laurențiu Piciu a lăsat jocul să continue, de alte trei ori un jucător oaspete scăpând în situații de singur cu portarul, dar de fiecare dată fiind oprit pentru ofsaid.
Antrenorii formației Triumf Poiana Câmpina, Alin Postolache și Valentin Bunea, au început partida de la Sinaia cu: Sbierea - Baltag, Savu, G. Radu, I. Dumitru, A. Stan, Ad. Burchi (Bunea), Tandalache, Țurlea, Alexe, I. Vintilă.
Etapa viitoare, duminică, 17 octombrie, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Știința Albești.

3498 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1051 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

Alte stiri recente

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

614 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.