Superliga B Prahova. Carpați Sinaia - Triumf Poiana Câmpina 2-1. Se putea mai mult...

Sport (Categoria articolului)

Triumf Poiana Câmpina s-a deplasat sâmbătă după-amiază la Sinaia pentru jocul din etapa a 10-a din Superliga B Prahova, cu formația Carpați. Pe o vreme rece, mai degrabă de sfârșit de noiembrie, cele două echipe s-au angrenat într-un joc de angajament, cu o importantă componentă fizică. La finalul celor 90 de minute, gazdele s-au impus, dar poienarii au plecat de la Sinaia cu gândul că se putea mai mult.

După 0-0 la pauză, în repriza secundă s-au marcat nu mai puțin de trei goluri, dar dintre acestea unul singur a fost al poienarilor, prin Savu, insuficient pentru măcar un punct. De asemenea, trebuie precizat că oaspeții au solicitat de trei ori penalty, dar de fiecare dată arbitrul Laurențiu Piciu a lăsat jocul să continue, de alte trei ori un jucător oaspete scăpând în situații de singur cu portarul, dar de fiecare dată fiind oprit pentru ofsaid.
Antrenorii formației Triumf Poiana Câmpina, Alin Postolache și Valentin Bunea, au început partida de la Sinaia cu: Sbierea - Baltag, Savu, G. Radu, I. Dumitru, A. Stan, Ad. Burchi (Bunea), Tandalache, Țurlea, Alexe, I. Vintilă.
Etapa viitoare, duminică, 17 octombrie, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Știința Albești.

2527 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1291 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1710 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

551 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2200 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.