CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O săptămână până la Câmpina Open MTB - Race for autism. Ediția din acest an se va desfășura pe un traseu nou

- Eveniment -

O săptămână până la Câmpina Open MTB - Race for autism. Ediția din acest an se va desfășura pe un traseu nou

Sâmbăta viitoare, pe 3 septembrie, pe dealurile din jurul Câmpinei va avea loc cea de-a V-a ediție a competiției cicliste Câmpina Open MTB. Ca și la edițiile anterioare, fondurile strânse din taxele de participare vor fi utilizate de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația 'Glasul Autismului' pentru proiecte dedicate copiilor cu autism.

Până la această oră, la Câmpina Open MTB - Race for autism 2016 s-au înscris aproximativ 300 de concurenți, printre care și 25 din Câmpina, iar înscrierile rămân deschise online, pe pagina campina-mtb.ro, până la 1 septembrie. Sunt așteptați la linia de start peste 650 de cicliști amatori și profesioniști, precum și copii cu vârsta de peste 6 ani.
Anul acesta, c
ompetiția se va desfășura pe un nou traseu pentru adulți și juniori. Un parcurs de 21,5 km (tura scurtă) şi 43 km (tura dublă), la fel de frumos și de spectaculos ca și cel de la edițiile anterioare. Concurenții interesați pot afla informații despre noul traseu de pe site-ul evenimentului. Startul se va da la ora 11.00, pe platoul Muscel, între străzile Siretului și Prutului, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 13.30 - pentru copii și 15.30 - pentru adulți.

La cele patru ediții anterioare s-au strâns în total fonduri de 101.291 lei din taxele de înscriere. Potrivit reprezentanților Fundației Romanian Angel Appeal, banii au fost folosiți pentru copiii cu autism, organizându-se cursuri pentru părinți, programe de pregătire pentru echipa de la Centrul 'Sfânta Filofteia', o tabără pentru zece familii care au copii cu autism. De asemenea, au fost cumpărate materiale de lucru la Centrul 'Sfânta Filofteia', iar 104 cadre didactice de la grădinițele și școlile din Câmpina au beneficiat de cursuri de instruire în tehnici de lucru pentru integrarea copiilor cu autism. Vă reamintim și de concursul de desene organizat în trei școli din municipiu, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului. Au fost implicați 157 de copii, iar desenele lor au fost premiate și expuse la Primăria Câmpina timp de două săptămâni.


27 Aug 2016 09:01 8454 vizualizari


Comentarii


363 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3461 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
470 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
831 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV