Ștefan Goran, cel mai bun sportiv al CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Sport (Categoria articolului)

Cu o medalie de aur, în proba de 50m spate, și trei medalii de argint în probele de 50m craul, 50m fluture și 50m spate, Ștefan Goran a fost cel mai bun sportiv al CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație, competiție desfășurată în bazinul din incinta Complexului Olimpic de la Izvorani și la care au participat aproximativ 500 de sportivi de la 25 de cluburi din întreaga țară.

În afara medaliilor obținute de Ștefan Goran, celelalte cinci medalii ale CS Câmpina au fost câștigate de Gabriela Bădescu argint la 50m craul și 50m spate, bronz la 50m bras, locul 4 la 50m fluture. Din lotul clubului câmpinean au mai făcut parte și Maria Brotoiu, care a ocupat un binemeritat loc 10 la 50m craul, locul 7 la 100m spate, Brândușa Berindei - locul 9 la 200m fluture, precum și Vlad Chițu - locul 11 la 50m craul, toți fiind pregătiți de antrenorul Adrian Stoican.
La competiție au fost prezenți și doi dintre cei mai titrați înotători români ai momentului - David Popovici și Robert Glință, iar copiii nu au ratat șansa unei frumose amintiri alături de acești mari sportivi.

4414 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

367 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

907 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

Alte stiri recente

398 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

536 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.