Coadă interminabilă la Kaufland Câmpina, duminică dimineață (15 martie 2020)...

Social (Categoria articolului)

În ultimele zile, mulți câmpineni au golit rafturile supermarketurilor și magazinelor de cartier, o aprovizionare excesivă, așa cum s-a întâmplat și în multe alte localități din țară și străinătate, pe fondul situației alarmante privind răspândirea noului coronavirus. Totuși, ceea ce se întâmplă astăzi, duminică, la Kaufland Câmpina, întrece orice imaginație.

Încă de la prima oră oamenii au format cozi la intrarea în Kaufland în dorința de a cumpăra diverse produse, în general produse alimentare, care să le ajungă pe un termen mai lung. Teama că nu vor mai putea ieși din case sau că vor fi probleme cu aprovizionarea magazinelor a generat această situație dezolantă. Având în vedere aglomerația creată, Kaufland a luat decizia să permită accesul simultan în magazin a 15-20 de persoane, iar pe măsură ce termină cumpărăturile și ies din magazin aceste persoane, intră următorii clienți. Din păcate, printre cei care stau la rând puțini sunt cei care și-au luat măsuri minime de protecție (măști, mănuși etc).

(Foto - Facebook/Laurențiu Megelea)

20298 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Romeo 15.03.2020 11:16 Oameni proști! Comentariile sunt de prisos.
  • Laurentiu 15.03.2020 19:38 Din păcate oamenii nu înțeleg ce se discuta la TV. Și eu am fost în kaufland ieri și vreau sa spun ca nici măcar angajații nu avea mănuși sau măști. Și se mai văita romanii ca nu au bani. Cumpăra acum și arunca mai târziu.
  • Vali 15.03.2020 20:51 Este rezultatul ''informarii'' practicate de canalele de stiri TV. Daca esti dependent de acest mediu de informare o sa intelegi... exact asta!
  • Ionut 18.03.2020 10:52 Toti vor să-și faca provizii, nu poți să-i condamni, dar ce ma fac eu care vreau sa fac cateva cumparaturi uzuale si nu provizii pentru o luna de zile ?

Social

1598 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2097 vizualizari
02 dec. 2020 07:55

Un drapel nou flutură în vânt la "Observator", pe dealul Muscel din Câmpina

Pe 30 noiembrie 2018, înaintea celebrării Centenarului Marii Uniri, reprezentanții Fundației Zamolxes din Câmpina împreună cu cei Radioclubului Municipal au montat un drapel național la ”Observator”, pe dealul Muscel. A fost primul tricolor care a fluturat pe Muscel, la "Observator", un loc drag multor câmpineni, situat la o altitudine de 550 metri și de unde se poate vedea întregul oraș.

Alte stiri recente

88 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

387 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației și nu numai vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate îm misiuni din teatrele de operațiuni militare.