Coadă interminabilă la Kaufland Câmpina, duminică dimineață (15 martie 2020)...

Social (Categoria articolului)

În ultimele zile, mulți câmpineni au golit rafturile supermarketurilor și magazinelor de cartier, o aprovizionare excesivă, așa cum s-a întâmplat și în multe alte localități din țară și străinătate, pe fondul situației alarmante privind răspândirea noului coronavirus. Totuși, ceea ce se întâmplă astăzi, duminică, la Kaufland Câmpina, întrece orice imaginație.

Încă de la prima oră oamenii au format cozi la intrarea în Kaufland în dorința de a cumpăra diverse produse, în general produse alimentare, care să le ajungă pe un termen mai lung. Teama că nu vor mai putea ieși din case sau că vor fi probleme cu aprovizionarea magazinelor a generat această situație dezolantă. Având în vedere aglomerația creată, Kaufland a luat decizia să permită accesul simultan în magazin a 15-20 de persoane, iar pe măsură ce termină cumpărăturile și ies din magazin aceste persoane, intră următorii clienți. Din păcate, printre cei care stau la rând puțini sunt cei care și-au luat măsuri minime de protecție (măști, mănuși etc).

(Foto - Facebook/Laurențiu Megelea)

20790 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Romeo 15.03.2020 11:16 Oameni proști! Comentariile sunt de prisos.
  • Laurentiu 15.03.2020 19:38 Din păcate oamenii nu înțeleg ce se discuta la TV. Și eu am fost în kaufland ieri și vreau sa spun ca nici măcar angajații nu avea mănuși sau măști. Și se mai văita romanii ca nu au bani. Cumpăra acum și arunca mai târziu.
  • Vali 15.03.2020 20:51 Este rezultatul ''informarii'' practicate de canalele de stiri TV. Daca esti dependent de acest mediu de informare o sa intelegi... exact asta!
  • Ionut 18.03.2020 10:52 Toti vor să-și faca provizii, nu poți să-i condamni, dar ce ma fac eu care vreau sa fac cateva cumparaturi uzuale si nu provizii pentru o luna de zile ?

Social

7022 vizualizari
21 iul. 2021 09:05

"Van Damme" a comis-o din nou. A spart geamurile Pieței Centrale Câmpina

UPDATE - Miercuri, în jurul orei 9.30, "Van Damme" era din nou în zona pieței. I se dăduse drumul de la Spitalul Voila, fără să fie anunțați polițiștii. A fost chemată Poliția Municipală, iar un echipaj l-a ridicat și l-a dus la sediul instituției.

Marți seară, în jurul orei 21.40, o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice a spart cu o lopată geamurile Pieței Centrale Câmpina - 12 geamuri și ușa laterală. Polițiștii au identificat persoana respectivă pe baza înregistrărilor camerelor video de supraveghere montate la piață. Este vorba despre un individ cunoscut în Câmpina sub porecla "Van Damme", cu antecedente penale. Încă din timpul nopții a fost reținut și internat la Spitalul de Psihiatrie Voila, fiind băut, plin de sânge și extrem de agitat.

3191 vizualizari
20 iul. 2021 09:15

Potop la Bușteni. 30 de locuințe inundate și trafic blocat din cauza aluviunilor

1 comentarii

A plouat torențial la Bușteni în noaptea de luni spre marți. A fost o rupere de nori în urma căreia 30 de locuințe au fost inundate, iar DN1 blocat de aluviuni. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a mobilizat la fața locului mai multe echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere și două motopompe pentru a ajuta la evacuarea apei din gospodăriile oamenilor. De asemenea, a fost trimis și un echipaj de prim-ajutor.

Alte stiri recente

1580 vizualizari
26 iul. 2021 20:02

”Regulamentul unui consiliu local nu trebuie să restrângă drepturile recunoscute de lege”

1 comentarii

Afirmația aparține lui Mihai Apostolache - conferențiar universitar doctor la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, director al Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative. De asemenea, Apostolache a fost deputat în perioada 2004-2012 și, în prezent, este președintele partidul Prahova în Acțiune. Într-o postare pe pagina sa de Fcebook, Mihai Apostolache s-a referit la situația de la Câmpina, privind încercarea unor consilieri de a pune pumnul în gura presei. Detalii - aici.

2418 vizualizari
26 iul. 2021 19:46

Sacrificarea presei, o necesitate pentru ”dezvoltarea” Câmpinei

1 comentarii

La începutul acestui mandat ne-am bucurat că fața Consiliului Local s-a schimbat. Și chiar ne gândeam că vin oameni noi, care, chiar dacă nu vor avea experiența administrativă și ”șulfăneala” politică a predecesorilor lor, măcar vor avea mai multă bună credință, vor veni cu idei noi, constructive și vom asista la o dezvoltare a Câmpinei fără precedent. Am sperat că vor fi oameni care gândesc cu capul lor, nu ce scrie în agendele altora!