CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul Horia Tiseanu consideră că pe Strada Alexandru Vlahuță "carosabilul este relativ acceptabil"...

- Actualitate -

Primarul Horia Tiseanu consideră că pe Strada Alexandru Vlahuță

Reprezentanții administrației locale câmpinene tot vorbesc de ceva vreme despre repararea drumurilor lăsate de izbeliște după "experimentul HidroPrahova", iar exemplele devenite clasice sunt Bobâlna, Calea Doftanei și Voila, dar mai există și multe alte străzi, nu atât de mari și importante, dar la fel de distruse, printre care Dealului și Alexandru Vlahuță.

Profitând de recenta conferință de presă de la Primăria Câmpina, în cadrul căreia primarul Horia Tiseanu a prezentat stadiul lucrărilor din localitate, am abordat și subiectul străzii Alexandru Vlahuță, despre care noi am scris în repetate rânduri. O străduță aflată în zona A de impozitare, între Strada B.P. Hasdeu și Notariate. În ciuda faptului că are puțin mai mult de 100 metri, strada nu a intrat în atenția autorităților și nici nu se va întâmpla prea curând. "Într-adevăr și Strada Alexandru Vlahuță trebuie finalizată și nu e mare lucru. Pentru această stradă nu avem o documentație pentru reabilitare. Pe Alexandru Vlahuță avem un carosabil relativ acceptabil și prin reparația de către HidroPrahova a carosabilului, pe zona de lucrare se putea circula acceptabil. Este și Strada Alexandru Vlahuță un subiect pentru viitor", a spus Horia Tiseanu în conferința de marți, 30 octombrie, iar răspunsul primarului ne face să credem că nu a mai trecut de ceva vreme pe Strada Vlahuță, o stradă care mai conține doar... urme de asfalt.

În cadrul același conferințe, l-am mai întrebat pe edilul Câmpinei de unde schimbarea de atitudine - dacă până pe la începutul acestui an, Horia Tiseanu susținea public, în repetate rânduri, inclusiv în ședințele Consiliului Local, că nu pot fi asfaltate străzile incluse de HidroPrahova în proiectul de canalizare cu fonduri europene, pentru că "ar fi dublă finanțare", acum s-au găsit brusc soluții, ceea ce ne îndreptățește să credem că toate aceste lucrări de reparații se puteau face în ultimii doi-trei ani. "Nu, nu este vorba de dublă finanțare, pentru că s-ar încălca legea. HidroPrahova face canalizarea, noi asfaltăm. Sunt două lucruri diferite", a spus, în primă fază, primarul Tiseanu. Apoi, când i-am reamintit că el însuși a folosit această sintagmă ca justificare la neasfaltarea străzilor, Horia Tiseanu și-a nuanțat punctul de vedere: "Este o schimbare de optică în ceea ce privește angajamentul nostru de a reabilita străzile. Un timp am acceptat întârzierea, stoparea lucrărilor de reabilitare pentru a permite HidroPrahova să finalizeze lucrările de canalizare. Între timp, am auzit că și în alte zone din țară au avut loc exact acest tip de acțiuni și am a luat hotărârea ca și noi să mergem pe această cale". (video)


31 Oct 2018 22:06 5517 vizualizari


Comentarii


  • 01.11.2018 07:55 Petrescu Radu Aceasta "mistocareala" este veche la acest edil,prin asa zisa noua strategie incerca sa ascunda CORUPTIA,INCOMPETENTA si LENEA,de ce sa te agiti cand "luna trece leafa merge" ,important e sa nu apara vreun dosar nou,restul nu prea conteaza.Speram ca nu vor avea tupeul sa vina din nou la alegeri ,dar mirosul banilor usor castigati o sa-i atraga.HUUUUUUOOOOOOOOOOOOO.
  • 31.10.2018 22:48 George Un oras de ...! Dormim in bocancei...
2368 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
584 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
778 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
868 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV