Lucrări de reparații, în Câmpina, la scările și platformele situate între Casa Cărții și Pasajul de la Ceas

Actualitate (Categoria articolului)

În centrul municipiului Câmpina au început lucrările de reparații la scările situate în dreptul spațiilor comerciale de la parterul blocurilor și la spațiile dintre acestea. Este vorba despre zona cuprinsă între fosta Casă a Cărții și Pasajul de la Ceas. Lucrarea este executată de societatea Cosef Construct SRL Cornu și costă 251.136 lei fără TVA.

De această lucrare se ocupă Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Câmpina. "Este o lucrare pe care o avem inclusă în bugetul pentru acest an, o lucrare necesară, având în vedere deteriorarea scărilor și a platformelor de pe trotuarul superior, adică din zona spațiilor comerciale. Treptele sunt ciobite, crăpate, lipsesc bucăți de pavaj, deci se impunea o intervenție la acest tronson. Dorim să facem o lucrare de calitate. Termenul de execuție este de 75 de zile lucrătoare din momentul emiterii ordinului de începere a lucrării, iar perioada de garanție a lucrării este de 48 de luni de la data semnării procesului verbal de recepție la terminarea reparațiilor. Mi-aș fi dorit ca la această dată lucrarea să fie gata, dar trebuie să știți că la prima selecție de oferte organizată de Primăria Câmpina nu s-a prezentat nicio firmă și am fost nevoiți să reluăm procedura de achiziție publică. De aceea am ajuns să demarăm această lucrare în luna septembrie", ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi.
Ultimele reparații la scările din zona menționată s-au efectuat în anul 2015.

3711 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mădălin 04.09.2019 19:53 Tocmai acum se repară? De 5 ani s-a tot dorit...Recunoaștem stilul!

Actualitate

1099 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1144 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1296 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1001 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.