CONTACT

Acțiune a Poliției Rutiere Câmpina pentru combaterea cauzelor care generează accidente rutiere

- Actualitate -

Acțiune a Poliției Rutiere Câmpina pentru combaterea cauzelor care generează accidente rutiere

Biroul Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipale Câmpina desfășoară periodic acțiuni privind combaterea fenomenelor generatoare de accidente rutiere. Un lucru foarte bun, dacă ne gândim la faptul că prezența agenților în stradă îi determină pe participanții la trafic să fie mai atenți, mai prudenți, adică așa cum ar trebui să fie de obicei, nu doar când îi văd pe polițiști. O acțiune de control a Poliției Rutiere a avut loc la Câmpina chiar în perioada premergătoare Crăciunului.

Agenții Poliției Rutiere au acțonat în diverse zone ale localității și au verificat zeci de autoturisme. Aceste verificări au dus la aplicarea mai multor sancțiuni contravenționale, dar și la constatarea unei infracțiuni, fiind identificat un conducător auto aflat sub influența alcoolului (la testarea cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,42% alcool pur în aerul expirat). Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.
”Lucrătorii Poliției Rutiere Câmpina au desfășurat o acțiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și pentru asigurarea unui climat de siguranță pe drumurile publice. Este o perioadă aglomerată, când unii conducători auto se grăbesc, iar noi le recomandăm tuturor să se înarmeze cu răbdare, să aibă o atenție distributivă și să nu facă rabat de la nicio regulă de circulație”, ne-a declarat, la finalul acțiunii, subinspector Cătălin Grancea, din cadrul Poliției Rutiere Câmpina. (video)


29 Dec 2019 10:17 6977 vizualizari


Comentarii






6 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2521 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2054 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2263 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV