CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Programul manifestărilor din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, din week-end-ul 15-17 septembrie 2023

- Eveniment -

Programul manifestărilor din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, din week-end-ul 15-17 septembrie 2023

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor continuă în forță cu un week-end plin cu multe momente speciale. Iată programul actualizat al tuturor manifestărilor din cadrul acestui festival din week-end-ul 15-17 septembrie 2023.

Vineri, 15 septembrie
12.00-14.00 - Poezie în limba română și limba franceză. Recită elevi de la Clubul Copiilor, la Biblioteca Municipală “Dr. C.I. Istrati”;
15.00 - Lansarea cărții “Năzbâtii negru pe alb” scrisă de Ștefan Rareș Lungu și expoziție de grafică a Dariei State (amândoi elevi câmpineni), la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati”;
17.30 - Spectacol de dans în Parcul Regele Mihai I, cu tinerii dansatori de la Happy People Dance School (în caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc în sala Casei de Cultură);
19.00 - Seara ALESIS, spectacol susținut de Formația ALESIS în Parcul Regele Mihai I (în caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc în sala Casei Tineretului).
Sâmbătă, 16 septembrie
9.00-17.00 - Zilele Europene ale Patrimoniului la Câmpina. Târg de artă tradițională susținut de artizani locali și regionali, concursuri cu premii, momente artistice. Locație – grădina Castelului Iulia Hasdeu;
10.00 - Ziua Atletismului Câmpinean, competiție organizată de Clubul Sportiv Școlar “Constantin Istrati” la baza sportivă din incinta Căminului Petrol;
17.30 - Premierea elevilor de 10 de la toate unitățile de învățământ din Câmpina, clasele I-VII și IX-XI. Premierea va avea loc în Parcul Regele Mihai I, iar în caz de vreme nefavorabilă la Casa Tineretului;
19.00 - Seara CIMIȘLIA - spectacol de muzică și dans susținut de ansambluri și soliști din orașul Cimișlia (Republica Moldova), localitate înfrățită cu Câmpina. Locație – Parcul Regele Mihai I (în caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc în sala Casei Tineretului).
Duminică, 17 septembrie
10.00 - Turneul Câmpina Sporturilor la fotbal, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol;
18.00 - Spectacol susținut de copii și tineri talentați din Câmpina - Livia Pisăliță, Denisa Fodac, Grupul vocal-instrumental ”Celesta” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, profesor coordonator Elisabeta Milea, Ansamblul ”Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor, condus de Alice Botoacă, Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” de la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, instructor Cristi Colezea, Grupul ”Plai câmpinean” de la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, profesor coordonator Dănuț Andrei. Spectacolul va avea loc în Parcul Regele Mihai I, iar în caz de vreme nefavorabilă la Casa Tineretului.


13 Sep 2023 16:57 2373 vizualizari


Comentarii






  • 14.09.2023 10:03 Misu Peste doua sapatamani la Sinaia Forever vor canta Loredana, Holograf, Vunk, Semnal M, Timpuri Noi si multi altii. La noi la Campina Alesis, Mirabela Dauer si ½ din Talisman. Si in plus paine si circ pentru a-l vota pe cel care de 3 ani e tot intr-o campanie electorala.
  • 13.09.2023 17:54 Circimaru Buna seara stiti ceva se mai tine serbarile toamnei
1294 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1309 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2106 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2922 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV