CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Programul manifestărilor din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, din week-end-ul 15-17 septembrie 2023

- Eveniment -

Programul manifestărilor din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, din week-end-ul 15-17 septembrie 2023

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor continuă în forță cu un week-end plin cu multe momente speciale. Iată programul actualizat al tuturor manifestărilor din cadrul acestui festival din week-end-ul 15-17 septembrie 2023.

Vineri, 15 septembrie
12.00-14.00 - Poezie în limba română și limba franceză. Recită elevi de la Clubul Copiilor, la Biblioteca Municipală “Dr. C.I. Istrati”;
15.00 - Lansarea cărții “Năzbâtii negru pe alb” scrisă de Ștefan Rareș Lungu și expoziție de grafică a Dariei State (amândoi elevi câmpineni), la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati”;
17.30 - Spectacol de dans în Parcul Regele Mihai I, cu tinerii dansatori de la Happy People Dance School (în caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc în sala Casei de Cultură);
19.00 - Seara ALESIS, spectacol susținut de Formația ALESIS în Parcul Regele Mihai I (în caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc în sala Casei Tineretului).
Sâmbătă, 16 septembrie
9.00-17.00 - Zilele Europene ale Patrimoniului la Câmpina. Târg de artă tradițională susținut de artizani locali și regionali, concursuri cu premii, momente artistice. Locație – grădina Castelului Iulia Hasdeu;
10.00 - Ziua Atletismului Câmpinean, competiție organizată de Clubul Sportiv Școlar “Constantin Istrati” la baza sportivă din incinta Căminului Petrol;
17.30 - Premierea elevilor de 10 de la toate unitățile de învățământ din Câmpina, clasele I-VII și IX-XI. Premierea va avea loc în Parcul Regele Mihai I, iar în caz de vreme nefavorabilă la Casa Tineretului;
19.00 - Seara CIMIȘLIA - spectacol de muzică și dans susținut de ansambluri și soliști din orașul Cimișlia (Republica Moldova), localitate înfrățită cu Câmpina. Locație – Parcul Regele Mihai I (în caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc în sala Casei Tineretului).
Duminică, 17 septembrie
10.00 - Turneul Câmpina Sporturilor la fotbal, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol;
18.00 - Spectacol susținut de copii și tineri talentați din Câmpina - Livia Pisăliță, Denisa Fodac, Grupul vocal-instrumental ”Celesta” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, profesor coordonator Elisabeta Milea, Ansamblul ”Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor, condus de Alice Botoacă, Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” de la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, instructor Cristi Colezea, Grupul ”Plai câmpinean” de la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, profesor coordonator Dănuț Andrei. Spectacolul va avea loc în Parcul Regele Mihai I, iar în caz de vreme nefavorabilă la Casa Tineretului.


13 Sep 2023 16:57 2440 vizualizari


Comentarii


  • 14.09.2023 10:03 Misu Peste doua sapatamani la Sinaia Forever vor canta Loredana, Holograf, Vunk, Semnal M, Timpuri Noi si multi altii. La noi la Campina Alesis, Mirabela Dauer si ½ din Talisman. Si in plus paine si circ pentru a-l vota pe cel care de 3 ani e tot intr-o campanie electorala.
  • 13.09.2023 17:54 Circimaru Buna seara stiti ceva se mai tine serbarile toamnei
3255 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
972 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1129 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1361 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV