Conducerea Şcolii Gimnaziale "BP Hasdeu" speră ca noul an şcolar să aducă şi începerea lucrărilor la o sală de sport

Actualitate (Categoria articolului)

A început un nou an şcolar. Probabil, nu va fi nici mai bun, nici mai rău, decât alţii. Am vrut să vă prezentăm cum a început noul an şcolar la o şcoală gimnazială din Câmpina şi am ales Şcoala "BP Hasdeu", acolo unde am stat de vorbă de directorul Cătălin Bercăroiu.

La Şcoala Gimnazială "BP Hasdeu" învaţă 677 elevi, iar cursurile au loc atât dimineaţă (pentru clasele 0-IV şi a VIII-a), cât şi după-amiază (pentru clasele V-VII). Nu sunt problemele nici din punct de vedere al numărului de elevi, nici al acoperirii orelor cu cadre didactice, nici al manualelor, dar marea durere a conducerii acestei instituţii rămâne o nouă sală de sport.
"O problemă gravă cu care ne confruntăm este lipsa unei săli de sport, în prezent orele de educaţie fizică pe timp de iarnă având loc într-o mică sală improvizată într-o sală de clasă. Sperăm că Primăria va face mai mult şi se va implica mai mult şi cu ajutorul Ministerului sperăm să se rezolve odată problema cofinanţării pentru astfel de proiecte. În momentul de faţă, toţi părinţii şi-ar dori să se înveţe numai dimineaţă, dar infrastructura acestei şcoli nu permite acest lucru", a declarat directorul Şcolii Gimnazială "BP Hasdeu", Cătălin Bercăroiu, care în momentul de faţă este directorul de şcoală gimnazială cu cea mai mare vechime în funcţie. (video)
Proiectul privind realizarea unei săli de sport la Şcoala "BP Hasdeu" datează din 2008. S-a lucrat anevoios, în salturi, întotdeauna a mai apărut câte o problemă, dar conducerea acestei instituţii speră ca noul an şcolar să aducă începerea lucrărilor la această sală de sport, foarte necesară.

8099 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

705 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2126 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

3306 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1709 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)