Conducerea Şcolii Gimnaziale "BP Hasdeu" speră ca noul an şcolar să aducă şi începerea lucrărilor la o sală de sport

Actualitate (Categoria articolului)

A început un nou an şcolar. Probabil, nu va fi nici mai bun, nici mai rău, decât alţii. Am vrut să vă prezentăm cum a început noul an şcolar la o şcoală gimnazială din Câmpina şi am ales Şcoala "BP Hasdeu", acolo unde am stat de vorbă de directorul Cătălin Bercăroiu.

La Şcoala Gimnazială "BP Hasdeu" învaţă 677 elevi, iar cursurile au loc atât dimineaţă (pentru clasele 0-IV şi a VIII-a), cât şi după-amiază (pentru clasele V-VII). Nu sunt problemele nici din punct de vedere al numărului de elevi, nici al acoperirii orelor cu cadre didactice, nici al manualelor, dar marea durere a conducerii acestei instituţii rămâne o nouă sală de sport.
"O problemă gravă cu care ne confruntăm este lipsa unei săli de sport, în prezent orele de educaţie fizică pe timp de iarnă având loc într-o mică sală improvizată într-o sală de clasă. Sperăm că Primăria va face mai mult şi se va implica mai mult şi cu ajutorul Ministerului sperăm să se rezolve odată problema cofinanţării pentru astfel de proiecte. În momentul de faţă, toţi părinţii şi-ar dori să se înveţe numai dimineaţă, dar infrastructura acestei şcoli nu permite acest lucru", a declarat directorul Şcolii Gimnazială "BP Hasdeu", Cătălin Bercăroiu, care în momentul de faţă este directorul de şcoală gimnazială cu cea mai mare vechime în funcţie. (video)
Proiectul privind realizarea unei săli de sport la Şcoala "BP Hasdeu" datează din 2008. S-a lucrat anevoios, în salturi, întotdeauna a mai apărut câte o problemă, dar conducerea acestei instituţii speră ca noul an şcolar să aducă începerea lucrărilor la această sală de sport, foarte necesară.

8390 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

836 vizualizari
04 feb. 2023 13:49

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a adus în consultare publică proiectul de aprobare al Planului de Mobilitate Urbană pentru perioada 2021-2027, proiect inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu și care poate fi văzut aici.

1160 vizualizari
04 feb. 2023 10:30

Primim de la cititori. ”Lacul” de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, revine...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată zilele trecute pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, o stradă care se inundă după fiecare ploaie sau după topirea brumei de zăpadă de zilele trecute.

Alte stiri recente

192 vizualizari
04 feb. 2023 18:08

Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

950 vizualizari
04 feb. 2023 16:50

Prima echipă de handbal feminin a CS Câmpina s-a calificat în semifinalele fazei județene a Campionatului Județean

În cursul zilei de sâmbătă, 4 februarie, în saal de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina au avut loc partidele a două grupe preliminare din cadrul Campionatului Județean de Handbal Feminin, pentru juniori IV.