De la cititori. Pești morți pe râul Prahova, în dreptul localităților Breaza și Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor ne-a transmis mai multe imagini realizate în cursul zilei de luni, 16 august 2021, pe malurile râului Prahova, în dreptul localităților Breaza și Câmpina.

După cum se poate vedea din imagini, pe malurile râului Prahova au apărut pești morți. Deocamdată, autoritățile nu au anunțat că monitorizează sau gestionează în vreun fel această situație. Cititorul nostru ne-a mai spus că apa râului Prahova era neobișnuit de caldă, ceea ce ar fi putut duce la o scădere a nivelului oxigenului din apă, ceea ce ar putea determina această situație. Asta și în condițiile în care nivelul apei este scăzut. De asemenea, pescari mai vechi, obișnuiți ai râului Prahova, ne-au precizat că sunt câteva zile de când pe râu au apărut pești morți și că ei nu au mai văzut așa ceva în ultimii ani.
În măsura în care autoritățile vor reacționa și vor apărea răspunsuri, vom reveni.

6134 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Grecu Ionel Liviu 17.08.2021 12:18 Eu consider ca infestarea apei numai pe o singura retea in strada Voila, nu era posibila. Tot acest dezastru natural din Sinaia, Comarnic, Albia raului Prahova, municipiul Campina persista de ani de zile si nimeni nu a lyat masuri de siguranta. DSP si Hidro Prahova stiu, au luat la cunostinta de astfel de practici, deversari, ape uzate, deseuri periculiase, nepotabiliratea apei barajul Paltinu cea mai mare sursa de apa potabila are in compozitie acum de circa 5/7ori mai mare infestarea cu nitrati nitriti detergenti si agenti chimuci si toxici. Nimeni nu spune nimic. Au fist sesizate de zeci de ori ca se arunca la coada lacului resturi din pdocezarea animalelor de catre anumiti cetateni care fac comert cu animale si carne. Nimic nu se intampla. Paznici si politia stiu de aceste aspecte, stiu de depozirarea de deseuri, stiu cine depoziteaza, nu se iau masuri. Barajul Paltinu ezte sursa principala de apa potabila, este de siguranra nationala de ce nu sunt lyate masuri de protectie? Din baraj nu poate iesi apa potabila o parte si i parte nepotabila. Este o minciuna. Se tine adevarul ascuns. In statua de tratare ajunge aceiasi apa din Baraj cine a constatat ca le celelalte rete nu este lrezenra bacteria si cum a ajuns numai pe o retea? O zi buna va doresc si apa plata.
  • Marian Capraru 17.08.2021 17:47 A fost poluată apa răului in aval de scurgerea pluvială din Breaza de sus, fostul Hidrojet sa. S-a făcut apel către toate instituțiile: mediu, ISU, ...chiar apel 112! Asteptam răspuns!

Actualitate

730 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

1 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

1539 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

91 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

703 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.