Canalizarea de pe Câmpinița există, dar nu poate deveni funcțională

Social (Categoria articolului)

În Cartierul Câmpinița s-a introdus canalizarea menajeră atât pe Bulevardul Carol I, cât și pe străzile laterale. Din păcate, această canalizare nu poate deveni funcțională și asta pentru că există un segment important pe care nu s-a lucrat. Este vorba despre porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu de la Fibec și intersecția cu Strada Frații Golești.

Până nu se va introduce canalizare și pe această porțiune, traseul colectorului nu este complet și canalizarea nu poate fi funcțională. În acest moment nu poate nimeni spune când se va rezolva această problemă. După cum bine știți, Cast a reziliat contractul cu HidroPrahova, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Finanțarea europeană pentru proiectul "Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare din județul Prahova" a fost valabilă doar până la 31 decembrie 2015. Acum se încearcă fazarea proiectului, adică trecerea lui pe un alt program de finanțare europeană pentru ca lucrările să poată continua. 

3921 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2301 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4371 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1277 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.