Clasare pe podium pentru Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), la etapa Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

Penutlima etapă a Campionatului Național de Motocros a avut loc sâmbătă, 14 septembrie, pe circuitul de la Ungheni, o localitate aflată la 11km de Tg. Mureș. La startul mai multor curse, pe diferite categorii, s-au aliniat sportivi din întreaga țară, iar spre mândria Câmpinei, Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a reușit să ocupe locul 3 la categoria MX veterani 1.

Foarte aproape de podium, ocupând după cele două manșe locul al patrulea, s-a aflat uin alt sportiv legitimat la Lido Câmpina, Marcel Vișoiu, cei doi sportivi fiind însoțiți la Ungheni - Mureș de președintele CS Lido, fostul multiplu campion național, Cătălin Duță, prim-vicepreședinte al FRM și președinte al Comisiei de Motocros din cadrul FRM. De asemenea, Cătălin Duță a fost președinte de juriu al acestei etape.
Ultima rundă a Campionatului Național de Motocros se va desfășura pe 5-6 octombrie, pe traseul de la Ciolpani - Ilfov, atunci când este programată și finala Campionatului Balcanic.

3588 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matos Imobiliare 15.09.2019 10:02 Felicitări concurenţilor de la Campina şi succes în continuare..
  • Andrei 15.09.2019 11:01 Felicitari Sebastian The best 👍😉

Sport

3684 vizualizari
23 ian. 2021 18:11

Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), locul al doilea la săritura în lungime în a doua etapă a Campionatului Național

La București au continuat sâmbătă întrecerile de atletism din cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național. După ce vineri, Marius Vasile a câștigat fără emoții proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani (detalii - aici), sâmbătă, la start s-au aliniat alți doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (club coordonat de profesor Mihaela Marin), ambii concurând în proba de săritura în lungime.

3051 vizualizari
22 ian. 2021 20:43

Atletul câmpinean Marius Vasile a început anul 2021 cu dreptul - locul I, chiar de ziua sa de naștere

Chiar în ziua în care a împlinit 19 ani (La mulți ani! și din partea noastră), Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), component al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a participat la prima sa competiție din acest an.

Alte stiri recente

1695 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2665 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.