La Câmpina, polițiștii au ajuns să depisteze zilnic șoferi sub influența substanțelor psihoactive

Actualitate (Categoria articolului)

Ziua și conducătorul auto prins sub influența substanțelor psihoactive de polițiștii de la Biroul Rutier Câmpina.

Duminică, 31 iulie, polițiștii câmpineni au oprit pe Bulevardul Carol I un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din localitate. Comportamentul conducătorului auto i-a determinat pe polițiști să-l testeze pe acesta cu aparatul DrugTest, tânărul ieșind pozitiv la cannabis. I s-a întocmit dosar penal.
Vă reamintim că sâmbătă, 30 iulie, cu numai o zi înainte, polițiștii mai depistaseră un conducător auto aflat sub efectul aceleiași substanțe.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4056 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 31.07.2022 17:37 Felicitări Poliției! Propun sancțiune maximă! Anulare premis auto. Interzicere permis pe viata! Așa vom scăpa de potențiali infractori, sau criminali.
  • Olaru 31.07.2022 17:50 Controale mai dese dau,,rezultate,,
  • Adnana 31.07.2022 20:51 Dragii de ei, au rezolvat problema drogurilor băgând la pușcărie tineri de 20 ani, tineri care oricum majoritatea au consumat ”substanțe interzise” cu multe zile în urmă să se urce la volan. Nu sunt de acord cu cei care consumă orice substanță înainte de conduce, însă canabisul odată consumat, stă în organism chiar și 1 săptămâna (fără efecte secundare) și poate ieși la testele lor de rahat. Ce bine că suntem în UE, unde în majoritatea țărilor se consumă legal așa ceva. Canabisul era problema cea mai mare a țării.

Actualitate

159 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1083 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

61 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

945 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.