Perioada de restricționare a circulației pe Calea Doftanei se prelungește cu o săptămână

Actualitate (Categoria articolului)

La 1 septembrie ar fi trebuit să se finalizeze lucrările de reabilitare a conductelor de apă de pe Calea Doftanei și să se reia circulația rutieră. Primăria Câmpina anunță, însă, că perioada de restricționare a fost prelungită până la 8 septembrie 2016.

Este vorba despre tronsonul cuprins între intersecția cu Strada B.P. Hasdeu și intersecția cu Strada Ecaterina Teodoroiu, adică de la Răcitor până la calea ferată. Există doar un culoar de trecere pentru echipajele de intervenții în situații de urgență. Conducătorii auto sunt rugați să utilizeze în continuare traseele rutiere alternative - străzile Bobâlna și Al.I. Cuza. Primăria Câmpina le cere scuze participanților la trafic și locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat și unele inconveniente inevitabile și le adresează rugămintea să se conformeze restricțiilor de trafic.
Vă reamintim că pe Calea Doftanei se lucrează la reabilitarea conductei de aducțiune, conductei de transport și rețelelor de distribuție apă potabilă. Lucrarea face parte dintr-un program mai amplu, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și finanțat astfel: 61,53% - de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, 19,24% de la bugetul local și 19,23% de la bugetul de stat.
Pentru Câmpina, valoarea totală a investiției este de 3,43 milioane lei, fără TVA. În cadrul aceluiași proiect au fost reabilitate conductele de apă de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, Strada Bobâlna și conducta de aducțiune apă de la Stația de Pompe Doftana până la intersecția dintre Calea Doftanei cu Strada Ecaterina Teodoroiu. Licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de o firmă din Constanța - Fluid Development SRL, care a subcontractat societății Ascon Câmpina.

6296 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catalina 05.09.2016 14:48 Bine ca pe Arinului s-au miscat repede! Si sa iti fie mila de ei cand or ajunge la puscarie?!?

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.