Liberalii nu sunt îngrijorați de creșterea PSD la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Într-o conferință de presă organizată astăzi la sediul PNL, președintele organizației locale, Horia Tiseanu, a prezentat rezultatele alegerilor din 5 iunie și a mulțumit electoratului pentru că i-a dat cel de-al patrulea mandat de primar. 

Horia Tiseanu a câștigat detașat Primăria (cu 6.136 voturi, adică 47,45%), iar PNL s-a clasat pe primul loc atât la Consiliul Local, cât și la Consiliul Județean. Liberalii au obținut opt mandate în Consiliul Local Câmpina (4.537 voturi - 35,46%). Un rezultat previzibil în condițiile în care Câmpina este, totuși, de ani buni, un oraș de dreapta. Surpriza vine, însă, din altă parte. Mai exact de la PSD, care a obținut la aceste alegeri un rezultat peste așteptări la Consiliul Local - 4.208 voturi (32,89%) și, implicit, șapte mandate de consilier local. Nu a mai avut PSD un asemenea rezultat la Câmpina de la alegerile locale din 2000. Cu toate acestea, Horia Tiseanu a declarat că nu este îngrijorat de creșterea PSD, fiind convins că până la toamnă, la alegerile parlamentare, PNL va găsi, la nivel național, o cale fermă de adresare către electorat astfel încât PSD să nu reprezinte un pericol (video).

6764 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Kristinn 09.06.2016 09:01 Cred ca numai Tiseanu nu e ingrijorat, ca e ..., dar liberalii care sunt cu picioarele pe pamant ar trebui sa se gandeasca serios la rezultatele votului si sa analizeze in ce masura asocierea PNL cu PDL e benefica pentru noua structura politica.
  • circaru vasile 10.06.2016 10:53 Tot se incearca formarea unei trupe de teatru la Campina,de ce nu se foloseste trupa actuala din pozele de mai sus, sunt actori profesionisti si circari in acelasi timp,2/1 si sunt platiti de la bugetul local nu este nevoie de o noua finantare.

Politică

886 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1603 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.