CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liberalii nu sunt îngrijorați de creșterea PSD la Câmpina

- Politică -

Liberalii nu sunt îngrijorați de creșterea PSD la Câmpina

Într-o conferință de presă organizată astăzi la sediul PNL, președintele organizației locale, Horia Tiseanu, a prezentat rezultatele alegerilor din 5 iunie și a mulțumit electoratului pentru că i-a dat cel de-al patrulea mandat de primar. 

Horia Tiseanu a câștigat detașat Primăria (cu 6.136 voturi, adică 47,45%), iar PNL s-a clasat pe primul loc atât la Consiliul Local, cât și la Consiliul Județean. Liberalii au obținut opt mandate în Consiliul Local Câmpina (4.537 voturi - 35,46%). Un rezultat previzibil în condițiile în care Câmpina este, totuși, de ani buni, un oraș de dreapta. Surpriza vine, însă, din altă parte. Mai exact de la PSD, care a obținut la aceste alegeri un rezultat peste așteptări la Consiliul Local - 4.208 voturi (32,89%) și, implicit, șapte mandate de consilier local. Nu a mai avut PSD un asemenea rezultat la Câmpina de la alegerile locale din 2000. Cu toate acestea, Horia Tiseanu a declarat că nu este îngrijorat de creșterea PSD, fiind convins că până la toamnă, la alegerile parlamentare, PNL va găsi, la nivel național, o cale fermă de adresare către electorat astfel încât PSD să nu reprezinte un pericol (video).


08 Jun 2016 21:50 6855 vizualizari


Comentarii


  • 10.06.2016 10:53 circaru vasile Tot se incearca formarea unei trupe de teatru la Campina,de ce nu se foloseste trupa actuala din pozele de mai sus, sunt actori profesionisti si circari in acelasi timp,2/1 si sunt platiti de la bugetul local nu este nevoie de o noua finantare.
  • 09.06.2016 09:01 Kristinn Cred ca numai Tiseanu nu e ingrijorat, ca e ..., dar liberalii care sunt cu picioarele pe pamant ar trebui sa se gandeasca serios la rezultatele votului si sa analizeze in ce masura asocierea PNL cu PDL e benefica pentru noua structura politica.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2165 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1728 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1938 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
1622 vizualizari 07 Jun 2024 16:36 Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

De fiecare dată când suntem chemați să votăm pentru alegerea primarilor, apare invariabil în ultimele zile de campanie tema votului util.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV