Liberalii nu sunt îngrijorați de creșterea PSD la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Într-o conferință de presă organizată astăzi la sediul PNL, președintele organizației locale, Horia Tiseanu, a prezentat rezultatele alegerilor din 5 iunie și a mulțumit electoratului pentru că i-a dat cel de-al patrulea mandat de primar. 

Horia Tiseanu a câștigat detașat Primăria (cu 6.136 voturi, adică 47,45%), iar PNL s-a clasat pe primul loc atât la Consiliul Local, cât și la Consiliul Județean. Liberalii au obținut opt mandate în Consiliul Local Câmpina (4.537 voturi - 35,46%). Un rezultat previzibil în condițiile în care Câmpina este, totuși, de ani buni, un oraș de dreapta. Surpriza vine, însă, din altă parte. Mai exact de la PSD, care a obținut la aceste alegeri un rezultat peste așteptări la Consiliul Local - 4.208 voturi (32,89%) și, implicit, șapte mandate de consilier local. Nu a mai avut PSD un asemenea rezultat la Câmpina de la alegerile locale din 2000. Cu toate acestea, Horia Tiseanu a declarat că nu este îngrijorat de creșterea PSD, fiind convins că până la toamnă, la alegerile parlamentare, PNL va găsi, la nivel național, o cale fermă de adresare către electorat astfel încât PSD să nu reprezinte un pericol (video).

6143 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Kristinn 09.06.2016 09:01 Cred ca numai Tiseanu nu e ingrijorat, ca e ..., dar liberalii care sunt cu picioarele pe pamant ar trebui sa se gandeasca serios la rezultatele votului si sa analizeze in ce masura asocierea PNL cu PDL e benefica pentru noua structura politica.
  • circaru vasile 10.06.2016 10:53 Tot se incearca formarea unei trupe de teatru la Campina,de ce nu se foloseste trupa actuala din pozele de mai sus, sunt actori profesionisti si circari in acelasi timp,2/1 si sunt platiti de la bugetul local nu este nevoie de o noua finantare.

Politică

1025 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2131 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.

Alte stiri recente

1830 vizualizari
14 aug. 2020 07:20

A X-a ediție a Festivalului Dulceții de la Brebu va avea loc în ultimul week-end din august

În comuna Brebu se va desfășura, în perioada 29-30 august 2020, cea de-a X-a ediție a Festivalului Dulceții, un eveniment tradițional, organizat de Primărie și Consiliul Local, care reunește zeci de firme și producători individuali din Brebu și împrejurimi.

1821 vizualizari
14 aug. 2020 06:40

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 14 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.