Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Anunțuri (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public:

Bugetul participativ este o modalitate eficientă de a implica comunitatea în luarea deciziilor cu privire la cheltuirea fondurilor publice și de a contribui la dezvoltarea locală. Este important să fiți informați cu privire la termenele limită și cerințele specifice din comunitatea noastră pentru a avea șanse mai mari de succes în depunerea și selectarea proiectului.
Astfel, vă comunicăm că în perioada 2 octombrie 2023 - 1 noiembrie 2023 se va derula etapa de înscriere online a proiectelor, în cadrul platformei electronice: https://decide.direct/campina.

845 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

2280 vizualizari
06 dec. 2023 19:09

Se închide circulația rutieră pe mai multe tronsoane din Strada Orizontului din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a transmis un comunicat de presă privind închiderea circulației pe mai multe tronsoane de drum din Strada Orizontului, pe unele parțial, pe altele total.

2632 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

Alte stiri recente

1301 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

586 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.