Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 5-0. Meciul lui ”Gămălie”

Sport (Categoria articolului)

După o serie de meciuri fără gol marcat, câmpinenii s-au descătușat în partida de duminică în fața formației CS Scorțeni Bordeni.

La pauză, Sportul Câmpina conducea doar cu scorul de 1-0, prin golul lui Radu Burlacu, poreclit ”Gămălie”, după o repriză în care elevii lui Pălăncianu și Basma au mai ratat alte numeroase ocazii, inclusiv o bară prin Ed. Constantin.
Imediat după pauză, portarul ospeților a fost eliminat de arbitrul Breoi după ce a oprit mingea cu mâna în afara suprafeței de pedepsă, oprind astfel o situație evidentă de gol a lui Corneanu. Lovitura liberă de la 18 metri a fost transformată de același ”Gămălie”, care după alte câteva minute a realizat hat-trick-ul. Celelalte goluri ale câmpinenilor au fost realizate de Corneanu și Cafadaru.
Sportul Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: C. Constantin - Biro, R. Coman, Brânzea, Rădulescu, Bej, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, A. Coman, Corneanu. Au mai jucat: Buștuc, Cafadaru, S. Dumitrache, Basma, V. Dumitrache.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare, în fața formației AS Gherghița.
Rezultatele complete ale acestei etape:
Avântul Tomșani - AS Gherghița 2-2
Olimpia Cireșanu - Știința Albești 3-0
Triumf Poiana Câmpina - Brădetul Ștefești 3-0
CSO Mizil - AS Starchiojd 1-3
Petrolul Ologeni - CS Câmpina 1-1
Viitorul Puchenii Mari - Carpați Sinaia 4-0
Unirea Teleajen - CS Blejoi II 1-0
Progresul Bucov a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții: Triumf Poiana Câmpina - locul 2, 29 puncte; Sportul Câmpina - locul 10, cu 19 puncte; CS Câmpina - locul 12, cu 18 puncte.

5323 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.

Alte stiri recente

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2202 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).