CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 5-0. Meciul lui ”Gămălie”

- Sport -

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 5-0. Meciul lui ”Gămălie”

După o serie de meciuri fără gol marcat, câmpinenii s-au descătușat în partida de duminică în fața formației CS Scorțeni Bordeni.

La pauză, Sportul Câmpina conducea doar cu scorul de 1-0, prin golul lui Radu Burlacu, poreclit ”Gămălie”, după o repriză în care elevii lui Pălăncianu și Basma au mai ratat alte numeroase ocazii, inclusiv o bară prin Ed. Constantin.
Imediat după pauză, portarul ospeților a fost eliminat de arbitrul Breoi după ce a oprit mingea cu mâna în afara suprafeței de pedepsă, oprind astfel o situație evidentă de gol a lui Corneanu. Lovitura liberă de la 18 metri a fost transformată de același ”Gămălie”, care după alte câteva minute a realizat hat-trick-ul. Celelalte goluri ale câmpinenilor au fost realizate de Corneanu și Cafadaru.
Sportul Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: C. Constantin - Biro, R. Coman, Brânzea, Rădulescu, Bej, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, A. Coman, Corneanu. Au mai jucat: Buștuc, Cafadaru, S. Dumitrache, Basma, V. Dumitrache.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare, în fața formației AS Gherghița.
Rezultatele complete ale acestei etape:
Avântul Tomșani - AS Gherghița 2-2
Olimpia Cireșanu - Știința Albești 3-0
Triumf Poiana Câmpina - Brădetul Ștefești 3-0
CSO Mizil - AS Starchiojd 1-3
Petrolul Ologeni - CS Câmpina 1-1
Viitorul Puchenii Mari - Carpați Sinaia 4-0
Unirea Teleajen - CS Blejoi II 1-0
Progresul Bucov a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții: Triumf Poiana Câmpina - locul 2, 29 puncte; Sportul Câmpina - locul 10, cu 19 puncte; CS Câmpina - locul 12, cu 18 puncte.


14 Nov 2021 17:52 5710 vizualizari


Comentarii


1270 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1173 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1114 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
855 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV