Primarul orașului Băicoi, Ciprian Stătescu, adus cu mandat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La această oră, primarul orașului Băicoi, Ciprian Stătescu, este audiat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. A fost adus cu mandat, fiind acuzat de abuz în serviciu și folosirea banului public în interes personal.

Precizăm că, în această dimineață, procurorii împreună cu agenți de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au făcut percheziții la sediul Primăriei Băicoi de unde au ridicat mai multe documente referitoare la achizițiile publice și ajutoarele sociale acordate de Primărie din 2008 până în prezent. În cursul dimineții, Ciprian Stătescu a confirmat pentru ziarulincomod.ro că procurorii și polițiștii de la Criminalitate Economică se află în Primărie și că i-au cerut mai multe contracte de achiziții publice și dosare de ajutoare sociale. Vom reveni.

Vă reamintim că, în 2014, Ciprian Stătescu a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, după ce a acordat mai multe contracte din bani publici unor firme deținute de rude apropiate, ba chiar și unei firme la care Stătescu era asociat unic. Dosarul este pe rolul Curții de Apel Ploiești.

4405 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.