CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Municipiul Câmpina are 857 locuri de parcare și... 13.000 autovehicule

- Actualitate -

Municipiul Câmpina are 857 locuri de parcare și... 13.000 autovehicule

Odată cu realizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a municipiului Câmpina s-a reușit inventarierea tuturor locurilor de parcare din localitate și stabilirea numărului de autovehicule. Ei bine, știam cu toții că avem o problemă în privința locurilor de parcare, dar acum aflăm că problema este mult mai gravă decât ne imaginam. 12.917 autovehicule, din care 11.102 autoturisme, iar locuri de parcare - 857.

Precizăm că este vorba despre locurile de parcare de pe domeniul public, cele amenajate de administrația locală (parcări publice cu plată, parcările dintre blocuri, parcările adiacente bulevardului central). În privința autovehiculelor, în numărul total de 12.917 sunt incluse atât cele care aparțin populației, cât și cele ale agenților economici. 
La dezbaterea publică privind Planul de Mobilitate Urbană, primarul Horia Tiseanu a solicitat firmei care a realizat acest document să vină cu soluții pentru identificarea zonelor unde locurile de parcare sunt insuficiente și să analizeze posibilitatea introducerii unor parcometre pentru zona centrală a localității.
Dincolo de discuțiile din cadrul dezbaterii publice, știm cu toții că municipiul este deficitar la capitolul locuri de parcare, că acesta este unul dintre motivele pentru care avem mașini parcate peste tot (pe trotuare, pe trecerile de pietoni, chiar și mașini lăsate pe carosabil și care îngreunează traficul). Știm cu toții că avem probleme de siguranță a circulației și că avem mare nevoie de o nouă parcare în zona centrală, obiectiv inclus, de altfel, în programele electorale ale tuturor candidaților la Primăria Câmpina.


14 Jun 2016 20:30 6350 vizualizari



Comentarii






  • 17.06.2016 13:43 zina Solutie salvatoare: parcari cu plata in tot orasul si bariere ca la parcarea blocului de la Romal ca de sa castige si Primaria din aceasta afacere
  • 15.06.2016 08:27 Dragan Gelu Am fost la administratia pietei sa vorbesc pentru un abonament de parcare. Am venit si cu cateva idei de fluidizare a traficului in zona. Surpriza totala!!!!!!! Parcarea de la piata NU este administrata de piata. Am aflat ca este in subordinea directorului de investitii sau ceva de genul din primarie. Pai ce treaba are directorul de investitii cu parcarea din centru? Nu ar trebui sa se ocupe de lucrari mari si sa lase parcarea la piata sau ADP? Sunt tare curios cat si cum se incaseaza la aceasta parcare. Cine verifica zilnic acest lucru? Vine DIRECTORUL din primarie? Bai, nu ne mai facem bine.....
  • 14.06.2016 21:20 Mihaela Mi se pare exceptional ca dupa 8 ani ca viceprimar si 12 ca primar, Tiseanu descopera - wowww! - ca nu avem locuri de parcare suficiente!
2520 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1386 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5044 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV