CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Din această lună vom avea pe străzi patrule mixte formate din agenți ai Poliției Municipale și Poliției Locale Câmpina

- Actualitate -

Din această lună vom avea pe străzi patrule mixte formate din agenți ai Poliției Municipale și Poliției Locale Câmpina

La inițiativa noului comandat al Poliției Municipale, comisar șef Iulian Stanciu, între Poliția Municipală și Poliția Locală Câmpina a fost încheiat un protocol de colaborare care prevede că, din luna septembrie 2017, agenții celor două instituții vor patrula împreună. Practic, vor exista patrule mixte, care vor lucra în trei schimburi, 24 de ore din 24.

Se va merge prin oraș atât pe jos, cât și cu mașina, urmând să fie folosite mijloacele de transport ale ambelor instituții. Protocolul va fi în vigore pe o perioadă determinată, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie prelungit. După cum ne-a declarat directorul Poliției Locale Câmpina, Marius Vișan, principalele obiective urmărite prin încheierea acestui protocol vizează prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. "Ordinea publică și siguranța cetățenilor sunt priorități pentru noi. În decursul ultimilor ani, relațiile dintre Poliția Locală și Poliția Municipală au funcționat bine, dar mai sunt multe de făcut din acest punct de vedere și de aceea se impune ca pe viitor să dezvoltăm activități concrete în domeniul siguranței publice, prin acțiuni unitare. Acest protocol nu stabilește doar un sprijin reciproc, foarte necesar, de altfel, ci și intervenții comune. În permanență, în zonele de risc va fi o patrulă mixtă, iar în paralel, deși Jandarmeria are mai puține mijloace, vom fi ajutați și de jandarmi. Noi sperăm ca acest tip de colaborare să dea rezultate, iar cetățenii să fie mulțumiți, să se simtă în siguranță", a afirmat Marius Vișan.


01 Sep 2017 10:32 6836 vizualizari


Comentarii


  • 02.09.2017 11:34 Maghiran Tara arde si baba se chiaptana....astora le arde de protocoale si noi ne rupem masinile pe calea doftanei...locala o mai vedeam pe strada dar municipala ciuciu asa ca acum o sa dispara si locala in aceeasi gaura bermudeasca... :)
341 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
617 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2812 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1098 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV