Daruri, de 1 Iunie, pentru copiii de la Poiana Câmpina. Au fost vizitați acasă, de profesori și reprezentanții administrației locale

Social (Categoria articolului)

Surpriză pentru copiii de la Poiana Câmpina, de 1 Iunie! Reprezentanții administrației locale și cadrele didactice i-au vizitat acasă pe toți preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale "Învățător In Mateescu", pentru a le oferi daruri și pentru a-i felicita cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Timp de șapte ani, de 1 Iunie, primarul comunei Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu și consilierii locali au mers la Școala Gimnazială “Înv. Ion Mateescu” și la cele două grădinițe din localitate cu cadouri pentru copii. Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, nu s-a mai putut face același lucru. Copiii sunt acasă, școala desfășurându-se online, după cum știm cu toții. O soluție s-a găsit, totuși, pentru ca toți copiii să-și primească darurile. “Această pandemie de coronavirus a schimbat multe lucruri în viața noastră, a tuturor. Dar chiar și în aceste condiții, noi am vrut să păstrăm tradiția și să le oferim copiilor cadouri de ziua lor. Pentru că ei nu sunt la școală, am decis să mergem la ei acasă. Ne-am organizat în mai multe echipe și, împreună cu directorul școlii și cadrele didactice, atât cele de la școală, cât și cele de la grădinițe, am mers la copii acasă. Am vrut să le facem o surpriză și am vrut să păstrăm tradiția, iar 1 Iunie să nu treacă fără ca noi să nu-i sărbătorim pe copiii din localitate”, ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
Reprezentanții administrației locale și cadrele didactice s-au echipat corespunzător cu măști și mănuși de protecție, au luat cu ei chiar și sticle cu dezinfectant, au pus sacoșele cu cadouri în mașini și au mers prin toată comuna pentru a le oferi darurile copiilor – multe dulciuri și suc Teddy. Copiii s-au bucurat, bineînțeles. Și nu doar de daruri s-au bucurat, ci și de întâlnirea cu educatorii, învățătorii, profesorii lor, dascălii pe care nu i-au mai văzut față în față de o bună bucată de vreme.
Banii pentru cadouri au fost dați de primar și consilierii locali, fără a implica în vreun fel bugetul comunei. 300 de sacoșe cu daruri au fost oferite astăzi copiilor de la Poiana Câmpina, reușindu-se, chiar și în aceste condiții generate de pandemie, să se respecte tradiția ultimilor ani. Și vă reamintim că, la Poiana Câmpina, copiii sunt mereu în atenția administrației locale. An de an, ei primesc daruri de Crăciun și de 1 Iunie, primesc mărțișoare și flori de 1 Martie și 8 Martie, merg în excursie în fiecare toamnă, la scurt timp după începerea anului școlar. Toate acestea pe lângă investițiile cu fonduri europene care s-au făcut la școală și grădiniță, unele proiecte fiind deja finalizate, altele în derulare.

4528 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Patru Aurel 01.06.2020 20:26 Bravo Alin Moldoveanu! Felicitari din suflet! Adminstratia locala din Poiana Campina este un model! 👍❤
  • Stănescu Gheorghe 02.06.2020 06:55 Felicitări Domnule Primar al Com Poiana Campinii! Sunteți un MODEL de primar, pt noi/Com Pacuret/PH!, unde ne străduim, sa schimbam, în primul rand, o mentalitate PSD și traseista multipla(fără nici o convingere politica/numai interes personal)., puternic susținută, prin șantaj, frica, nu apa, nu farmacie, nu cămin cultural, nu medic defamilie, etc etc Și cu intenție deocamdată... sa treacă la...... PNL,... adică, sa ne păcălească, iar!!! Chiar dacă, se spune ca,, PSD-atașamentul de baza,,. Primiți salutarile și urările de bine și succes, de la Org Locala PNL Pacureti. Solicitam solidaritate! VA MULȚUMIM! MULTE REALIZĂRI ȘI SUCCES LA ALEGERI!

Social

719 vizualizari
09 iul. 2020 10:18

Poiana Câmpina a obținut grantul de 15.000 euro pentru instalarea de internet gratuit în spații publice

Administrația locală din comuna Poiana Câmpina s-a înscris încă din toamna anului 2018 în cursa pentru obținerea grantului de 15.000 euro pentru instalaea de internet gratuit în spațiile publice, în cadrul proiectului european intitulat WIFI4EU.

1102 vizualizari
09 iul. 2020 08:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 9 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

0 vizualizari
09 iul. 2020 13:48

Acuzat de consilierii PSD că promovează proiecte în Consiliul Local Câmpina doar în scopuri electorale, Horia Tiseanu a răspuns prin... tăcere

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 iunie s-au aflat și mai multe proiecte cu un vădit caracter electoral, mai ales că marea majoriotate a acestora au fost ”uitate” multe luni sau chiar ani întregi. Mai mult, primarul Horia Tiseanu a adus în fața consilierilor locali alte două proiecte, de asemenea cu o vădită tentă electorală.

366 vizualizari
09 iul. 2020 11:57

Multe semne de întrebare în jurul deciziei pe care CCR o va lua pe 14 iulie privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constituțională a României va discuta marți, 14 iulie, sesizările Avocatului Poporului și Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care poate ajunge până la 85% conform legii votate în Parlamentul României.