Trei victorii în tot atâtea partide pentru cele mai mici handbaliste de la CS Câmpina

Sport (Categoria articolului)

În cursul zilei de sâmbătă, la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina au avut loc mai multe partide handbal feminin.

Astfel, în cadrul Campionatului Municipiului București de juniori V feminin (jucătoare născute în anii 2012 - 2013) s-au disputat următoarele partide: 
CS Câmpina - CSS 2 București 11-3 (5-0)
CS Dobai Juniorul Fundulea - CSS 2 București 8-1 (4-1)
CS Câmpina - CS Dobai Juniorul Fundulea 14-6 (9-4)
În urma acestor rezultate, elevele antrenoarei Denisa Toma și-au consolidat poziția foarte bună din clasament.
În același timp, tot sâmbătă a avut loc și o partidă contând pentru Campionatul de Junioare IV (jucătoare născute după anul 2010), unde CS Câmpinaa  aliniat o selecționată din loturile pregătitre de antrenorii Denisa Toma și Daniel Vasile:
CS Câmpina - AS LT Fundulea 16-9 (8-5)
Jocurile de sâmbătă de la Câmpina au fost arbitrate de ploieștenii Octavian Nica, Patrik Albu și Cristina Șelaru, toți din Ploiești.

3350 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 19.11.2022 20:31 Felicitări👏

Sport

697 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1576 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

152 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

298 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.