Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

Social (Categoria articolului)

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie 2021 au fost acordate "Premiile Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

Iată și lista beneficiarilor din acest an ai "Premiilor Municipiului Câmpina":
Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Dragoș Ciobanu, Roxana Bianca Buzilă, Natalia Alexia Hiticaș, Iulia Alessia Nicole Manasia, Briana Alexia Bănescu, Anisia Mantu, Melisa Georgia Staicu, Sorana Ioana Manea, Ana Maria Gheorghiu Goga, Bianca Andreea Botoacă, Rucsandra Maria Brebeanu, Mădălin Ștefan Manta, Valentina Ștefania Postovaru, Taisia Mara Matei;
Liceul Tenologic Energetic: Bianca Paula Baicu, Emilia Elena Barbu, Ioana Sorina Andrei;
Colegiul Tehnic Forestier: Maria Alexia Danciu, Maria Iulia Necula, Ioana Georgiana Cristea, Elena Mardare, Elena Denisa Șoldan, Alexandru Andrei Olaru, Dennis Ionuț Constantinescu;
Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati”: Cătălina Florentina Dabija.

Este al 12-lea an școlar consecutiv când se acordă aceste premii care timp de nouă ani s-au numit “burse de excelență”, pentru ca apoi, din 2019, să li se schimbe denumirea în cea actuală.
Valoarea unui astfel de premiu este de 250 lei/lunar, se acordă doar elevilor din anii terminali de liceu, iar proiectul din acest an a fost inițiat de liberalii Dan Nica și Florin Marcu. Mai trebuie spus că, inițial, se acordaseră 30 de burse, repartizarea pe unități de învățământ liceal făcându-se în funcție de media la bacalaureat din anul școlar precedent. Doar Liceul Energetic nu a reușit să completeze locurile atribuite, din cele opt fiind ocupate doar trei. Condițiile pentru a putea primi aceste premii au fost media 10 la purtare, rezultate deosebite la învățătură, desfășurarea unor activități extracurriculare/voluntariat etc.
În cadrul ședinței Consiliului Local din 25 noiembrie, celor 25 de elevi le-au fost oferite simbolic aceste premii. Banii vor fi virați lunar în conturile elevilor, iar în cadrul ședinței le-au fost acordate plachete de excelență, plătite și oferite de primarul Alin Moldoveanu tuturor premianților, pentru a avea o amintire frumoasă de la momentul prezentării în fața administrației locale.

6510 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Diss 27.11.2021 18:57 Felicitări tuturor copiilor ,dascălilor și părinților!👏

Social

1708 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.