Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

Social (Categoria articolului)

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie 2021 au fost acordate "Premiile Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

Iată și lista beneficiarilor din acest an ai "Premiilor Municipiului Câmpina":
Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Dragoș Ciobanu, Roxana Bianca Buzilă, Natalia Alexia Hiticaș, Iulia Alessia Nicole Manasia, Briana Alexia Bănescu, Anisia Mantu, Melisa Georgia Staicu, Sorana Ioana Manea, Ana Maria Gheorghiu Goga, Bianca Andreea Botoacă, Rucsandra Maria Brebeanu, Mădălin Ștefan Manta, Valentina Ștefania Postovaru, Taisia Mara Matei;
Liceul Tenologic Energetic: Bianca Paula Baicu, Emilia Elena Barbu, Ioana Sorina Andrei;
Colegiul Tehnic Forestier: Maria Alexia Danciu, Maria Iulia Necula, Ioana Georgiana Cristea, Elena Mardare, Elena Denisa Șoldan, Alexandru Andrei Olaru, Dennis Ionuț Constantinescu;
Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati”: Cătălina Florentina Dabija.

Este al 12-lea an școlar consecutiv când se acordă aceste premii care timp de nouă ani s-au numit “burse de excelență”, pentru ca apoi, din 2019, să li se schimbe denumirea în cea actuală.
Valoarea unui astfel de premiu este de 250 lei/lunar, se acordă doar elevilor din anii terminali de liceu, iar proiectul din acest an a fost inițiat de liberalii Dan Nica și Florin Marcu. Mai trebuie spus că, inițial, se acordaseră 30 de burse, repartizarea pe unități de învățământ liceal făcându-se în funcție de media la bacalaureat din anul școlar precedent. Doar Liceul Energetic nu a reușit să completeze locurile atribuite, din cele opt fiind ocupate doar trei. Condițiile pentru a putea primi aceste premii au fost media 10 la purtare, rezultate deosebite la învățătură, desfășurarea unor activități extracurriculare/voluntariat etc.
În cadrul ședinței Consiliului Local din 25 noiembrie, celor 25 de elevi le-au fost oferite simbolic aceste premii. Banii vor fi virați lunar în conturile elevilor, iar în cadrul ședinței le-au fost acordate plachete de excelență, plătite și oferite de primarul Alin Moldoveanu tuturor premianților, pentru a avea o amintire frumoasă de la momentul prezentării în fața administrației locale.

5993 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Diss 27.11.2021 18:57 Felicitări tuturor copiilor ,dascălilor și părinților!👏

Social

2053 vizualizari
22 ian. 2022 12:42

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - dirijorul și compozitorul Gheorghe Danga

V-am prezentat de-a lungul acestui serial povești - unele, extraordinare - ale unor câmpineni mai puțin cunoscuți. Și am inclus în categoria ”câmpineni” atât oameni care s-au născut aici, cât și oameni de prin alte părți, pe care viața i-a adus la Câmpina și care și-au lăsat o amprentă puternică asupra acestor locuri. În această din urmă categorie se încadrează și unul dintre cei mai mari dirijori și compozitori români din prima jumătate a secolului trecut - Gheorghe Danga.

3498 vizualizari
21 ian. 2022 12:32

Lecție de istorie locală, predată elevilor de profesorii de la Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina

1 comentarii

O idee frumoasă și benefică pentru elevii Liceului Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina - o lecție de istorie locală, predată de două cadre didactice, nu la clasă, ci chiar pe teren, în două locații care merită cunoscute. Nu există manuale de istorie locală, iar inițiativa profesorilor Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă este de lăudat și de urmat, cu atât mai mult cu cât Câmpina are o istorie bogată și interesantă.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.