CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Doi tineri au fost prinși în flagrant de Poliția Locală Câmpina în timp ce distrugeau mai multe coșuri de gunoi pe Bulevardul Bălcescu

- Actualitate -

Doi tineri au fost prinși în flagrant de Poliția Locală Câmpina în timp ce distrugeau mai multe coșuri de gunoi pe Bulevardul Bălcescu

Agenții Poliției Locale Câmpina au prins în flagrant doi tineri care, în seara zilei de vineri, 30 noiembrie 2018, loveau cu picioarele în coșurile de gunoi de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe care le-au și distrus.

Agenții au procedat la identificarea celor doi tineri și au aplicat sancțiunile legale, inclusiv cele de recuperare a prejudiciului. În acest context, Poliția Locală Câmpina atenționează că, potrivit Articolului 253 din noul Cod Penal, astfel de fapte constituie infracțiune, iar prin sistemul de monitorizare video și prin patrularea zilnică, atât auto, cât și pedestru, Poliția Locală urmărește păstrarea integrității bunurilor (inclusiv a coșurilor de gunoi) de pe domeniul public al municipiului Câmpina.


04 Dec 2018 08:44 3614 vizualizari


Comentarii


  • 13.01.2019 19:26 Petre Antonina Bună seara!INoi locatarii din Campina str.Democratiei,nr.9 bloc.2 sc.B,ne confruntam cu o problema foarte veche si anume:aproape in fiecare seara la adresa sus mentionate un grup de tineri ocupă casa scării unde fumează,consuma alcool,fac mizerie,pun muzica,galagia este foarte mare,se vorbește vulgar .Cand un locatar încearcă să le atragă atenția că nu au ce cauta acolo devin agresivi verbal.Dacă se insista ameninta.La sesizarea noastră a venit poliția in cateva randuri dar nu s-a luat nici o masura. Cand se apela la 112 ,conform procedurii echipajul de poliție venea cu semnalele caustice si vizuale in functiune si ei fugeau.Situatia a devenit un coșmar.Ne este teama sa iesim din apartamente si nu ne pot odihni toata noaptea. Va rugam sa ne ajutati sa iesim din această situație.Va multumim anticipat!
827 vizualizari 22 Jul 2024 20:56 Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Comitetul Executiv al AJF Prahova a stabilit luni, 22 iulie, schimbarea președinteleui Comisiei Județene de Arbitri, Marian Deaconu. De altfel, a fost schimbată aproape întreaga comisie.

citeste mai mult
383 vizualizari 22 Jul 2024 20:25 Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Luni, 22 iulie, a fost termenul limită până la care firma executantă a lucrărilor de reabilitare termică și modernizare de la Spitalul Municipal Câmpina fusee notificată de Primăria Câmpina să pună în funcțiune sistemul - montat deja - de climatizare.

citeste mai mult
1234 vizualizari 22 Jul 2024 16:26 Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine cu roșiile pe care le-a cumpărat luni, 22 iulie, din Piața Centrală Câmpina.

citeste mai mult
761 vizualizari 21 Jul 2024 16:50 Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă duminică dimineață pe Strada Mihai Eminescu, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV