Doi tineri au fost prinși în flagrant de Poliția Locală Câmpina în timp ce distrugeau mai multe coșuri de gunoi pe Bulevardul Bălcescu

Actualitate (Categoria articolului)

Agenții Poliției Locale Câmpina au prins în flagrant doi tineri care, în seara zilei de vineri, 30 noiembrie 2018, loveau cu picioarele în coșurile de gunoi de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe care le-au și distrus.

Agenții au procedat la identificarea celor doi tineri și au aplicat sancțiunile legale, inclusiv cele de recuperare a prejudiciului. În acest context, Poliția Locală Câmpina atenționează că, potrivit Articolului 253 din noul Cod Penal, astfel de fapte constituie infracțiune, iar prin sistemul de monitorizare video și prin patrularea zilnică, atât auto, cât și pedestru, Poliția Locală urmărește păstrarea integrității bunurilor (inclusiv a coșurilor de gunoi) de pe domeniul public al municipiului Câmpina.

2705 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petre Antonina 13.01.2019 19:26 Bună seara!INoi locatarii din Campina str.Democratiei,nr.9 bloc.2 sc.B,ne confruntam cu o problema foarte veche si anume:aproape in fiecare seara la adresa sus mentionate un grup de tineri ocupă casa scării unde fumează,consuma alcool,fac mizerie,pun muzica,galagia este foarte mare,se vorbește vulgar .Cand un locatar încearcă să le atragă atenția că nu au ce cauta acolo devin agresivi verbal.Dacă se insista ameninta.La sesizarea noastră a venit poliția in cateva randuri dar nu s-a luat nici o masura. Cand se apela la 112 ,conform procedurii echipajul de poliție venea cu semnalele caustice si vizuale in functiune si ei fugeau.Situatia a devenit un coșmar.Ne este teama sa iesim din apartamente si nu ne pot odihni toata noaptea. Va rugam sa ne ajutati sa iesim din această situație.Va multumim anticipat!

Actualitate

1932 vizualizari
22 mai. 2019 13:23

Primul proiect european, un mare succes pentru Școala Centrală din Câmpina

Timp de doi ani, la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina s-a derulat un proiect deosebit, în cadrul programului european Erasmus+. Intitulat WATCH, acest proiect extrem de complex, coordonat de profesoara de limba și literatura română - Laura Arman, a avut la bază o idee generoasă - o inovație științifică privind includerea în metologia de lucru a discuțiilor libere cu elevii. Ei bine, la capătul celor doi ani de lucru intens, marți, 21 mai, la Școala Centrală a avut loc activitatea finală din cadrul acestui proiect - concluziile. La eveniment au participat, pe lângă cadrele didactice de la Școala Centrală și conducerea instituției, invitați de la alte unități de învățământ, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova, dar și reprezentanți ai școlii din Italia sub coordonarea căreia s-a desfășurat acest proiect. Trebuie precizat faptul că, în luna iulie, la Oxford, este programată o conferință internațională pentru prezentarea și discutarea concluziilor din cadrul tuturor proiectelor Erasmus+, inclusiv din cadrul proiectului derulat de Școala Centrală Câmpina.

2134 vizualizari
22 mai. 2019 10:35

Primăria Câmpina reamintește locuitorilor că în cinci zone din municipiu se efectuează gratuit lucrări de cadastru. Iată actele necesare

La Câmpina au demarat, la începutul acestui an, lucrările de cadastru sistematic în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Scopul acestui program este acela de înregistrare gratuită a imobilelor (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Primăria Câmpina face apel la cetățenii din cele cinci sectoare unde se efectuează, într-o primă etapă, lucrările de cadastru, să permită accesul pe proprietate reprezentanților firmei care face măsurătorile, să prezinte actele doveditoare ale dreptului de proprietate, să identifice limitele imobilelor împreună cu echipa care realizează lucrările și să verifice informațiile privitoare la imobile în etapa de publicare a documentelor tehnice cadastrale.

Alte stiri recente

568 vizualizari
22 mai. 2019 21:47

S-a încheiat prima ediție a proiectului "Meseria de părinte se învață în fiecare zi", derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina

"Meseria de părinte se învață în fiecare zi" este un proiect educațional deosebit, derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina. Un proiect complex, care a inclus multe activități, una mai frumoasă ca alta și în care au fost implicați copiii și părinții, cu sprijinul cadrelor didactice, bineînțeles. Astăzi, proiectul a ajuns la final, dar conducerea Grădiniței "Iulia Hasdeu" ar dori să-l transforme în tradiție, iar partea de concurs (fotografii și desene) să se organizeze an de an, să se dezvolte și, poate, la un moment dat, să devină un concurs județean și apoi național, așa cum este "Umbrela Verde" de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu".

1260 vizualizari
22 mai. 2019 20:37

Liceenii câmpineni au plantat flori la Cimitirul Eroilor de pe Strada Bobâlna

La inițiativa Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria" din Câmpina, în cursul anului 2018 s-au alocat fonduri de la bugetul local pentru rescrierea crucilor din Cimitirul Eroilor situat pe Strada Bobâlna. Astăzi, a doua zi după marea sărbătoarea creștinească a Sfinților Împărați Constantin și Elena, la propunerea aceleiași asociații, elevi de la liceele câmpinene, sub îndrumarea angajaților de la Serele Municipale ale Primăriei Câmpina, au plantat flori la mormintele eroilor din Cimitirul de pe Bobâlna.