Doi tineri au fost prinși în flagrant de Poliția Locală Câmpina în timp ce distrugeau mai multe coșuri de gunoi pe Bulevardul Bălcescu

Actualitate (Categoria articolului)

Agenții Poliției Locale Câmpina au prins în flagrant doi tineri care, în seara zilei de vineri, 30 noiembrie 2018, loveau cu picioarele în coșurile de gunoi de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe care le-au și distrus.

Agenții au procedat la identificarea celor doi tineri și au aplicat sancțiunile legale, inclusiv cele de recuperare a prejudiciului. În acest context, Poliția Locală Câmpina atenționează că, potrivit Articolului 253 din noul Cod Penal, astfel de fapte constituie infracțiune, iar prin sistemul de monitorizare video și prin patrularea zilnică, atât auto, cât și pedestru, Poliția Locală urmărește păstrarea integrității bunurilor (inclusiv a coșurilor de gunoi) de pe domeniul public al municipiului Câmpina.

2613 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petre Antonina 13.01.2019 19:26 Bună seara!INoi locatarii din Campina str.Democratiei,nr.9 bloc.2 sc.B,ne confruntam cu o problema foarte veche si anume:aproape in fiecare seara la adresa sus mentionate un grup de tineri ocupă casa scării unde fumează,consuma alcool,fac mizerie,pun muzica,galagia este foarte mare,se vorbește vulgar .Cand un locatar încearcă să le atragă atenția că nu au ce cauta acolo devin agresivi verbal.Dacă se insista ameninta.La sesizarea noastră a venit poliția in cateva randuri dar nu s-a luat nici o masura. Cand se apela la 112 ,conform procedurii echipajul de poliție venea cu semnalele caustice si vizuale in functiune si ei fugeau.Situatia a devenit un coșmar.Ne este teama sa iesim din apartamente si nu ne pot odihni toata noaptea. Va rugam sa ne ajutati sa iesim din această situație.Va multumim anticipat!

Actualitate

2421 vizualizari
19 feb. 2019 21:46

De parcă nu aveau suficientă mizerie pe stradă, câmpinenii de pe Bobâlna s-au trezit cu pământ și în apa "potabilă"

Despre modul în care arată Strada Bobâlna din municipiul Câmpina știm cu toții. Este una dintre cele mai distruse străzi din localitate. O stradă găurită, fără canalizare, inclusă parțial în zona de impozitare A și parțial în zona de impozitare B. Ca și cum nu ar fi suficient, astăzi, la robinetele locuitorilor de pe Strada Bobâlna a curs apă cu pământ, lucru pentru care oamenii sunt profund "recunoscători" societății HidroPrahova. (foto de la cititori)

2232 vizualizari
19 feb. 2019 20:42

Lucrări de februarie la Câmpina, în Parcul de la Soldat: schimbarea pavelelor (sparte) montate în noiembrie - decembrie 2018

Despre lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat din municipiul Câmpina probabil că se poate scrie o carte. Asta fără partea cu mutarea statuii Soldatului în parcul de la notariate, operațiune care implică aproximativ 185.000 lei. Vorbim strict de lucrările de modernizare, cele ai căror indicatori tehnico-economici au fost aprobați de patru ori de Consiliul Local Câmpina, acele lucrări începute în aprilie 2018 și neterminate, încă.

Alte stiri recente

785 vizualizari
20 feb. 2019 08:40

Bilanțul pe 2018 și planurile pe 2019 la Asociația Cultul Eroilor "Regina Maria" Câmpina

Anual, membrii Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Câmpina, se întâlnesc în cadrul unei adunări generale pentru a trece în revistă realizările anului anterior și pentru a face planurile pentru anul abia început. Adunarea generală a avut loc marți, 19 februarie, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina.

3554 vizualizari
19 feb. 2019 11:30

Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

Trupul neînsuflețit al lui Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi la Câmpina și va fi depus la domiciliul fostului mare sportiv și om de fotbal. Familia anunță că toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Dan Chițu o pot face începând din această după-amiază, la reședința de pe Strada Ion Heliade Rădulescu, nr. 95, din Cartierul Muscel. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie. Slujba religioasă se va desfășura la Biserica "Sfinții Voievozi" (de la lac), iar la ora 12.00 cortegiul funerar va pleca de la biserică spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.