CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Din nou în parcarea de la Kaufland, din nou despre o parcare prin care se blochează accesul

- Actualitate -

Primim de la cititori. Din nou în parcarea de la Kaufland, din nou despre o parcare prin care se blochează accesul

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine, surprinsă sâmbătă dimineață, atunci când parcarea de la Kaufland este oricum foarte aglomerată.

După cum se poate vedea din imagine, conducătorul auto al unui microbuz - deci, șofer profesionist, de la care ar trebui să ai alte pretenții decât de la un... amator - a lăsat ditamai mașina fix pe una dintre benzile care asigură accesul în parcarea amintită dinspre Bulevardul Nicolae Bălcescu. Firesc, cei care doreau să iasă din parcare, nu puteau din cauza sa, s-au creat ambuteiaje, nervi, înjurături, totul din cauza acestui... individ.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


19 Nov 2023 20:10 4168 vizualizari


Comentarii






  • 21.11.2023 09:08 Tache Sef la Kaufland e un tinerel Costea posibil plantat iar când se strânge lațul plătește prostiile altora
  • 20.11.2023 17:50 Zaharia Uleianu In regula , se stie ca sunt destui nesimtiti carora nu le pasa cum si unde parcheaza. Intrebarea este, cine administrează si coordoneaza parcarea asta , cine sunt cei in măsură sa aplice sanctiuni acestora ? Cand si cum vor intelege cei care utilizează aceasts parcare ca masinile trebuiesc parcate cu fata catre interiorul spatiului de parcare in asa fel incat spatele autoturismului sa fie accesibil fara a mai trece cu carutul printre autoturisme , zgariindu-le , sau lovindu-le oglinzile ? Dar cata vreme nimeni nu vine sa atraga atentia si sa aplice sanctiuni , fiecare isi inchipuie ca detine o bucatica din parcare, lucru care-l îndreptățește sa faca ce si cum ”vrea muschii lui”... Hai România !!!
  • 20.11.2023 07:33 Florin T POLUTIA LOCALA DESFIINTATA..Nici paznici nu îi poți numi că sunt paraleli.Astia se semnează cu degetul în orașul cu intelectuali.Daca primarul e unu care a absolvit Mec 2....Intelectualii nu își întrețin familia pe minim pe economie,asta să știe patronii din Campina,să închidă taraba.Cat despre coteț din imagine,nu e de la Eliro,tari în clanța,ce e la gura lor la adresa cetățenilor.
  • 19.11.2023 21:14 cristian adrian ALOOO, POLITIA LOCALA, TREZIREA!!!
1690 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1981 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2202 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2055 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV