CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Din nou în parcarea de la Kaufland, din nou despre o parcare prin care se blochează accesul

- Actualitate -

Primim de la cititori. Din nou în parcarea de la Kaufland, din nou despre o parcare prin care se blochează accesul

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine, surprinsă sâmbătă dimineață, atunci când parcarea de la Kaufland este oricum foarte aglomerată.

După cum se poate vedea din imagine, conducătorul auto al unui microbuz - deci, șofer profesionist, de la care ar trebui să ai alte pretenții decât de la un... amator - a lăsat ditamai mașina fix pe una dintre benzile care asigură accesul în parcarea amintită dinspre Bulevardul Nicolae Bălcescu. Firesc, cei care doreau să iasă din parcare, nu puteau din cauza sa, s-au creat ambuteiaje, nervi, înjurături, totul din cauza acestui... individ.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


19 Nov 2023 20:10 4210 vizualizari


Comentarii


  • 21.11.2023 09:08 Tache Sef la Kaufland e un tinerel Costea posibil plantat iar când se strânge lațul plătește prostiile altora
  • 20.11.2023 17:50 Zaharia Uleianu In regula , se stie ca sunt destui nesimtiti carora nu le pasa cum si unde parcheaza. Intrebarea este, cine administrează si coordoneaza parcarea asta , cine sunt cei in măsură sa aplice sanctiuni acestora ? Cand si cum vor intelege cei care utilizează aceasts parcare ca masinile trebuiesc parcate cu fata catre interiorul spatiului de parcare in asa fel incat spatele autoturismului sa fie accesibil fara a mai trece cu carutul printre autoturisme , zgariindu-le , sau lovindu-le oglinzile ? Dar cata vreme nimeni nu vine sa atraga atentia si sa aplice sanctiuni , fiecare isi inchipuie ca detine o bucatica din parcare, lucru care-l îndreptățește sa faca ce si cum ”vrea muschii lui”... Hai România !!!
  • 20.11.2023 07:33 Florin T POLUTIA LOCALA DESFIINTATA..Nici paznici nu îi poți numi că sunt paraleli.Astia se semnează cu degetul în orașul cu intelectuali.Daca primarul e unu care a absolvit Mec 2....Intelectualii nu își întrețin familia pe minim pe economie,asta să știe patronii din Campina,să închidă taraba.Cat despre coteț din imagine,nu e de la Eliro,tari în clanța,ce e la gura lor la adresa cetățenilor.
  • 19.11.2023 21:14 cristian adrian ALOOO, POLITIA LOCALA, TREZIREA!!!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
422 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
871 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1708 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1582 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV