Primim de la cititori. Din nou în parcarea de la Kaufland, din nou despre o parcare prin care se blochează accesul

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine, surprinsă sâmbătă dimineață, atunci când parcarea de la Kaufland este oricum foarte aglomerată.

După cum se poate vedea din imagine, conducătorul auto al unui microbuz - deci, șofer profesionist, de la care ar trebui să ai alte pretenții decât de la un... amator - a lăsat ditamai mașina fix pe una dintre benzile care asigură accesul în parcarea amintită dinspre Bulevardul Nicolae Bălcescu. Firesc, cei care doreau să iasă din parcare, nu puteau din cauza sa, s-au creat ambuteiaje, nervi, înjurături, totul din cauza acestui... individ.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.

3947 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cristian adrian 19.11.2023 21:14 ALOOO, POLITIA LOCALA, TREZIREA!!!
  • Florin T 20.11.2023 07:33 POLUTIA LOCALA DESFIINTATA..Nici paznici nu îi poți numi că sunt paraleli.Astia se semnează cu degetul în orașul cu intelectuali.Daca primarul e unu care a absolvit Mec 2....Intelectualii nu își întrețin familia pe minim pe economie,asta să știe patronii din Campina,să închidă taraba.Cat despre coteț din imagine,nu e de la Eliro,tari în clanța,ce e la gura lor la adresa cetățenilor.
  • Zaharia Uleianu 20.11.2023 17:50 In regula , se stie ca sunt destui nesimtiti carora nu le pasa cum si unde parcheaza. Intrebarea este, cine administrează si coordoneaza parcarea asta , cine sunt cei in măsură sa aplice sanctiuni acestora ? Cand si cum vor intelege cei care utilizează aceasts parcare ca masinile trebuiesc parcate cu fata catre interiorul spatiului de parcare in asa fel incat spatele autoturismului sa fie accesibil fara a mai trece cu carutul printre autoturisme , zgariindu-le , sau lovindu-le oglinzile ? Dar cata vreme nimeni nu vine sa atraga atentia si sa aplice sanctiuni , fiecare isi inchipuie ca detine o bucatica din parcare, lucru care-l îndreptățește sa faca ce si cum ”vrea muschii lui”... Hai România !!!
  • Tache 21.11.2023 09:08 Sef la Kaufland e un tinerel Costea posibil plantat iar când se strânge lațul plătește prostiile altora

Actualitate

565 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1854 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

663 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.