CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Este nevoie să trecem de la amatorism, la profesionalism în administrație!”

- Politică -

Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Este nevoie să trecem de la amatorism, la profesionalism în administrație!”

Candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024 este Daniel Ioniță, care are două mandate de consilier local, dar și o licență și un master în administrație publică.

”Consider că nu mai este timp de experimente și este nevoie să trecem de la amatorism, la profesionalism în administrație.  În ceea ce mă privește am două mandate de consilier local, cei zece ani de experiență în afara României, alte două decenii în care am condus două societăți comerciale, ambele fiind pe profit, la toate acestea adăugându-se o licență și un master chiar în administrație publică. Sunt singurul dintre candidații la funcția de primar al  municipiului Câmpina care are o asemenea experiență incontestabilă”,  a explicat Daniel Ioniță principalul motiv pentru care s-a decis să candideze la funcția de primar al municipiului Câmpina.
De asemenea, Daniel Ioniță a vorbit și din punct de vedere politic despre necesitatea unei schimbări. ”Oamenii spun că este momentul ideal de a înlocui partidele-stat, gen PNL sau PSD, plus acoliții sau sateliții lor, care căpușează acest sistem, cu partide care vor în mod real să construiască ceva pentru viitorul comunității lor, a județului lor și, fără a spune vorbe mari, al țării lor. Cu partide aflate doar în buzunarul celor două partide-stat sau cu candidați care astăzi sunt independenți, dar a doua zi ne arată că, de fapt, nu au fost niciodată independenți, nu mai merge! S-a terminat! Este nevoie de partide cu oameni profesioniști, cu soluții la dezvoltarea comunității pe care o reprezintă, oameni pentru care a fi ales nu este doar o ocupație și care să nu trăiască din indemnizația de ales local! Iar un astfel de partid este România în Acțiune, un partid cu care vrem să demonstrăm că România are viitor și fiecare comunitate are viitorul său cu oameni profesioniști în administrație, cu oameni devotați, de bună credință, oameni care au demonstrat deja ceva în activitatea profesională de până acum”, a mai precizat Daniel Ioniță, vă reamintim, candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

Material electoral realizat la comanda Partidului România în Acțiune, CMF 21240035.


14 May 2024 22:02 1786 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
559 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
620 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1257 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1434 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV