Incendiu la Câmpina, la un depozit de mobilă de pe Calea Doftanei

Social (Categoria articolului)

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineață, la un depozit de mobilă situat pe Calea Doftanei din municipiul Câmpina. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la un buncăr plic cu rumeguș. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru localizarea și stingerea acestui incendiu.

Aproximativ o tonă de rumeguș a ars în incendiu, acesta fiind depozitat într-un buncăr cilindric din incinta depozitului. Nu s-au înregistrat victime. Încă nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. Vom reveni.
(Foto cu caracter ilustrativ)

4202 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2319 vizualizari
26 ian. 2021 10:49

Problemele tehnice continuă. Proba teoretică a examenului auto, suspendată și pe 26 ianuarie 2021

Din cauza unor probleme tehnice apărute la serverul central, proba scrisă și proba practică pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate luni, 25 ianuarie 2021, candidații fiind nevoiți să se reprogrameze. Ei bine, problemele tehnice nu au fost rezolvate, proba de sală a examenului fiind suspendată și marți, 26 ianuarie, după cum anunță Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule din cadrul Instituției Prefectului Prahova.

3722 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

3 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

Alte stiri recente

759 vizualizari
27 ian. 2021 12:11

Societate comercială angajează agenți de securitate/pază pentru obiective din municipiul Câmpina

Societate comercială angajează agenți de securitate/pază cu atestat profesional pentru obiective situate în municipiul Câmpina - Prahova.

520 vizualizari
27 ian. 2021 11:24

Societate de construcții din zona Câmpina angajează dulgher și zidari

SC GENSTEEL SRL, societate de construcții, angajează DULGHER ȘI ZIDARI.
Cerințe: experiență în domeniu și seriozitate.