Pe 19 mai se încheie licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate privind modernizarea drumului Câmpina - Valea Doftanei - Săcele

Actualitate (Categoria articolului)

Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate la drumul Câmpina - Valea Doftanei - Săcele, care se dorește o alternativă la DN1. Marți, 19 mai, se vor deschide ofertele depuse, iar după desemnarea câștigătorului și trecerea termenului de contestații, studiul va trebui realizat în patru luni.

Este vorba de DJ 102I, care are o lungime de 60km, de la Câmpina până la intersecția cu DN1A la Săcele. Acum, porțiunea dintre Câmpina și Valea Doftanei a fost asfaltată de Consiliul Județean Prahova, în mai multe rânduri, pe diferite segmente. Pentru alți 2,5km, din nordul comunei Valea Doftanei, s-a finalizat în toamna anului trecut o licitație organizată tot de Consiliul Județean Prahova. Practic, mai sunt de acoperit aproximativ 25km, dintre care 11km pe teritoriul administrativ al județului Prahova, de la ieșirea din comuna Valea Doftanei până la limita cu județul Brașov, prin Pasul Predeluș. Conform caietului de sarcini pentru realizarea studiului de fezabilitate, drumul care va fi amenajat și modernizat între Valea Doftanei și Săcele va avea două benzi, câte una pentru fiecare sens, și o lățime de opt metri.

2934 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1522 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

1289 vizualizari
29 nov. 2022 08:35

Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

2 comentarii

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Alte stiri recente

8268 vizualizari
29 nov. 2022 11:05

Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

1 comentarii

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

687 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.