Pe 19 mai se încheie licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate privind modernizarea drumului Câmpina - Valea Doftanei - Săcele

Actualitate (Categoria articolului)

Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate la drumul Câmpina - Valea Doftanei - Săcele, care se dorește o alternativă la DN1. Marți, 19 mai, se vor deschide ofertele depuse, iar după desemnarea câștigătorului și trecerea termenului de contestații, studiul va trebui realizat în patru luni.

Este vorba de DJ 102I, care are o lungime de 60km, de la Câmpina până la intersecția cu DN1A la Săcele. Acum, porțiunea dintre Câmpina și Valea Doftanei a fost asfaltată de Consiliul Județean Prahova, în mai multe rânduri, pe diferite segmente. Pentru alți 2,5km, din nordul comunei Valea Doftanei, s-a finalizat în toamna anului trecut o licitație organizată tot de Consiliul Județean Prahova. Practic, mai sunt de acoperit aproximativ 25km, dintre care 11km pe teritoriul administrativ al județului Prahova, de la ieșirea din comuna Valea Doftanei până la limita cu județul Brașov, prin Pasul Predeluș. Conform caietului de sarcini pentru realizarea studiului de fezabilitate, drumul care va fi amenajat și modernizat între Valea Doftanei și Săcele va avea două benzi, câte una pentru fiecare sens, și o lățime de opt metri.

3114 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2140 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2107 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

939 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

183 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.