Pe 19 mai se încheie licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate privind modernizarea drumului Câmpina - Valea Doftanei - Săcele

Actualitate (Categoria articolului)

Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate la drumul Câmpina - Valea Doftanei - Săcele, care se dorește o alternativă la DN1. Marți, 19 mai, se vor deschide ofertele depuse, iar după desemnarea câștigătorului și trecerea termenului de contestații, studiul va trebui realizat în patru luni.

Este vorba de DJ 102I, care are o lungime de 60km, de la Câmpina până la intersecția cu DN1A la Săcele. Acum, porțiunea dintre Câmpina și Valea Doftanei a fost asfaltată de Consiliul Județean Prahova, în mai multe rânduri, pe diferite segmente. Pentru alți 2,5km, din nordul comunei Valea Doftanei, s-a finalizat în toamna anului trecut o licitație organizată tot de Consiliul Județean Prahova. Practic, mai sunt de acoperit aproximativ 25km, dintre care 11km pe teritoriul administrativ al județului Prahova, de la ieșirea din comuna Valea Doftanei până la limita cu județul Brașov, prin Pasul Predeluș. Conform caietului de sarcini pentru realizarea studiului de fezabilitate, drumul care va fi amenajat și modernizat între Valea Doftanei și Săcele va avea două benzi, câte una pentru fiecare sens, și o lățime de opt metri.

3097 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

516 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

584 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

946 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

1068 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.