Elevii participanți la concursul ”Basarabia, pământ românesc”, premiați la întâlnirea rezerviștilor câmpineni

Social (Categoria articolului)

Rezerviștii militari câmpineni s-au întâlnit în cadrul Adunării Generale Anuale a Subfilialei Municipale a Asociației Cultul Eroilor ”Regina Maria”, eveniment care a avut loc vineri, 8 aprilie 2022, la Casa Tineretului. 

La această întâlnire a rezerviștilor militari câmpineni au participat membri ai asociației, dar și Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina, preotul Vicențiu Ieșeanu - din partea Protoieriei Câmpina, col (rtr) Ion Goran - reprezentantul filialei județene.
La finalul întâlnirii a avut loc premierea elevilor câmpineni participanți la concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”. Astfel, au fost recompensați cu premii și diplome: Mara Lăzărescu - clasa a VI-a, Școala Gimnazială Centrală, profesor Elena Vasile, la secțiunea desene; Cătălina Dabija - clasa a XII-a, Liceul Tehnologic ”C.I. Istrati”, profesor Ofelia Negoiță; Ana Maria Antonescu - clasa a XI-a, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, profesor Marcel Vlădescu, ultimele două la secțiunea eseuri. Ceilalți competitori au primit diplome de participare și revistele ”România Eroică” și ”Prahova Eroică”.

2319 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2628 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.