Elevii participanți la concursul ”Basarabia, pământ românesc”, premiați la întâlnirea rezerviștilor câmpineni

Social (Categoria articolului)

Rezerviștii militari câmpineni s-au întâlnit în cadrul Adunării Generale Anuale a Subfilialei Municipale a Asociației Cultul Eroilor ”Regina Maria”, eveniment care a avut loc vineri, 8 aprilie 2022, la Casa Tineretului. 

La această întâlnire a rezerviștilor militari câmpineni au participat membri ai asociației, dar și Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina, preotul Vicențiu Ieșeanu - din partea Protoieriei Câmpina, col (rtr) Ion Goran - reprezentantul filialei județene.
La finalul întâlnirii a avut loc premierea elevilor câmpineni participanți la concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”. Astfel, au fost recompensați cu premii și diplome: Mara Lăzărescu - clasa a VI-a, Școala Gimnazială Centrală, profesor Elena Vasile, la secțiunea desene; Cătălina Dabija - clasa a XII-a, Liceul Tehnologic ”C.I. Istrati”, profesor Ofelia Negoiță; Ana Maria Antonescu - clasa a XI-a, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, profesor Marcel Vlădescu, ultimele două la secțiunea eseuri. Ceilalți competitori au primit diplome de participare și revistele ”România Eroică” și ”Prahova Eroică”.

2645 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1811 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1412 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

3 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

Alte stiri recente

513 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

454 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.