Florin Călinescu a lansat candidații Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cunoscut actor și om de televiziune, Florin Călinescu este - poate mai puțină lume știe acest lucru - președintele Partidului Verde la nivel național. Aceasta formațiune politică și-a constituit organizație și la Câmpina, iar la alegerile locale din 27 septembrie 2020 va avea listă de candidați pentru Consiliul Local.

Lansarea candidaților Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina a avut loc marți după-amiază, chiar în prezența lui Florin Călinescu. Pe lista pentru Consiliul Local se află, printre alții, Cezar Grama - economist, președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice; Noemi Ionescu - avocat, președintele organizației locale; Roxana Gheorghe - expert în relații internaționale în cadrul ANRE; Felicia Olteanu - inginer constructor, fost șef al Serviciului ADPP din Primăria Câmpina, în prezent consilier în cadrul Ministerului de Finanțe; Ionuț Rădulescu, economist; Gena Preda - asistentă medicală, Ionuț State - inginer; Lorena Iordache - secretar șef la Colegiul "Grigorescu"; Ionuț Alexandru Petre - inginer.
Florin Călinescu a rememorat cu plăcere amintiri din tinerețea sa, legate de Câmpina - ”Am jucat de nenumărate ori spectacole de teatru aici și am făcut și câteva filmări în acest oraș deosebit”. Din punct de vedere politic, Florin Călinescu a reamintit că Partidul Verde face parte dintr-o mare familie europeană și a mai afirmat: ”Suntem prizonieri într-o lume ghidonată de alții și noi vrem să eliberăm această realitate a unei societăți de consum. Pentru asta am intrat în politică, dar și pentru că, dacă nu intrăm noi, cei care avem în cap o altfel de idee și realizare a acestei politici o fac alții. Și o fac de 30 de ani... Dacă nu faci politică, încă din vreme cetăților antice, nu ai dreptul să comentezi. O fac alții pentru tine și s-ar putea să nu-ți placă! Noi, cei din Partidul Verde, suntem rudele de la țară ale politicii, dar veți vedea ne spălăm ia, ițarii și încingem o horă frumoasă aici, în Câmpina”. (video)

5231 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • George 04.08.2020 23:32 E partidul lui Alin Modoveanu, locotenentul lui, Cezar Grama e in pole position 😀

Politică

6651 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

127 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1033 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.