Florin Călinescu a lansat candidații Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cunoscut actor și om de televiziune, Florin Călinescu este - poate mai puțină lume știe acest lucru - președintele Partidului Verde la nivel național. Aceasta formațiune politică și-a constituit organizație și la Câmpina, iar la alegerile locale din 27 septembrie 2020 va avea listă de candidați pentru Consiliul Local.

Lansarea candidaților Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina a avut loc marți după-amiază, chiar în prezența lui Florin Călinescu. Pe lista pentru Consiliul Local se află, printre alții, Cezar Grama - economist, președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice; Noemi Ionescu - avocat, președintele organizației locale; Roxana Gheorghe - expert în relații internaționale în cadrul ANRE; Felicia Olteanu - inginer constructor, fost șef al Serviciului ADPP din Primăria Câmpina, în prezent consilier în cadrul Ministerului de Finanțe; Ionuț Rădulescu, economist; Gena Preda - asistentă medicală, Ionuț State - inginer; Lorena Iordache - secretar șef la Colegiul "Grigorescu"; Ionuț Alexandru Petre - inginer.
Florin Călinescu a rememorat cu plăcere amintiri din tinerețea sa, legate de Câmpina - ”Am jucat de nenumărate ori spectacole de teatru aici și am făcut și câteva filmări în acest oraș deosebit”. Din punct de vedere politic, Florin Călinescu a reamintit că Partidul Verde face parte dintr-o mare familie europeană și a mai afirmat: ”Suntem prizonieri într-o lume ghidonată de alții și noi vrem să eliberăm această realitate a unei societăți de consum. Pentru asta am intrat în politică, dar și pentru că, dacă nu intrăm noi, cei care avem în cap o altfel de idee și realizare a acestei politici o fac alții. Și o fac de 30 de ani... Dacă nu faci politică, încă din vreme cetăților antice, nu ai dreptul să comentezi. O fac alții pentru tine și s-ar putea să nu-ți placă! Noi, cei din Partidul Verde, suntem rudele de la țară ale politicii, dar veți vedea ne spălăm ia, ițarii și încingem o horă frumoasă aici, în Câmpina”. (video)

5940 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • George 04.08.2020 23:32 E partidul lui Alin Modoveanu, locotenentul lui, Cezar Grama e in pole position 😀

Politică

2713 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

908 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1378 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.