CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Florin Călinescu a lansat candidații Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina

- Politică -

Florin Călinescu a lansat candidații Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina

Cunoscut actor și om de televiziune, Florin Călinescu este - poate mai puțină lume știe acest lucru - președintele Partidului Verde la nivel național. Aceasta formațiune politică și-a constituit organizație și la Câmpina, iar la alegerile locale din 27 septembrie 2020 va avea listă de candidați pentru Consiliul Local.

Lansarea candidaților Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina a avut loc marți după-amiază, chiar în prezența lui Florin Călinescu. Pe lista pentru Consiliul Local se află, printre alții, Cezar Grama - economist, președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice; Noemi Ionescu - avocat, președintele organizației locale; Roxana Gheorghe - expert în relații internaționale în cadrul ANRE; Felicia Olteanu - inginer constructor, fost șef al Serviciului ADPP din Primăria Câmpina, în prezent consilier în cadrul Ministerului de Finanțe; Ionuț Rădulescu, economist; Gena Preda - asistentă medicală, Ionuț State - inginer; Lorena Iordache - secretar șef la Colegiul "Grigorescu"; Ionuț Alexandru Petre - inginer.
Florin Călinescu a rememorat cu plăcere amintiri din tinerețea sa, legate de Câmpina - ”Am jucat de nenumărate ori spectacole de teatru aici și am făcut și câteva filmări în acest oraș deosebit”. Din punct de vedere politic, Florin Călinescu a reamintit că Partidul Verde face parte dintr-o mare familie europeană și a mai afirmat: ”Suntem prizonieri într-o lume ghidonată de alții și noi vrem să eliberăm această realitate a unei societăți de consum. Pentru asta am intrat în politică, dar și pentru că, dacă nu intrăm noi, cei care avem în cap o altfel de idee și realizare a acestei politici o fac alții. Și o fac de 30 de ani... Dacă nu faci politică, încă din vreme cetăților antice, nu ai dreptul să comentezi. O fac alții pentru tine și s-ar putea să nu-ți placă! Noi, cei din Partidul Verde, suntem rudele de la țară ale politicii, dar veți vedea ne spălăm ia, ițarii și încingem o horă frumoasă aici, în Câmpina”. (video)


04 Aug 2020 18:21 6671 vizualizari


Comentarii


  • 04.08.2020 23:32 George E partidul lui Alin Modoveanu, locotenentul lui, Cezar Grama e in pole position 😀
149 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
481 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5634 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4418 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV