CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În atenția locuitorilor din cartierele Muscel și Câmpinița: deșeurile vegetale se ridică de două ori pe lună, în alte zile decât cele în care sunt colectate deșeurile menajere

- Actualitate -

În atenția locuitorilor din cartierele Muscel și Câmpinița: deșeurile vegetale se ridică de două ori pe lună, în alte zile decât cele în care sunt colectate deșeurile menajere

O situație mai puțin plăcută a apărut pe parcursul lunii aprilie în cartierele Muscel și Câmpinița din municipiul Câmpina. Locuitorii și-au curățat curțile și grădinile și au scos în stradă deșeurile vegetale, în diferite zile ale săptămânii. Iar în unele zone, peste deșeurile vegetale au fost puse deșeurile menajere. Imaginile vorbesc de la sine.

Problema este puțin mai complicată. În acest an, administrația locală a stabilit ca perioadă pentru desfășurarea curățeniei de primăvară 13 martie - 6 aprilie 2018. Asta, plecând de la ideea că, în fiecare an, curățenia de primăvară se realizează înainte de Paști. Numai că, în 2018, Sărbătorile Pascale au fost foarte devreme comparativ cu alți ani, ca să nu mai vorbim de faptul că, în perioada menționată, încă mai exista zăpadă. Prin urmare, graficul de ridicare a deșeurilor a fost inutil, cei mai mulți câmpineni curățindu-și curțile și grădinile după Paști. Deșeurile vegetale au fost scoase pe trotuare, mizându-se pe faptul că Floricon Salub va veni și le va ridica. Numai că, în afara perioadei în care se desfășoară curățenia (oficială) de primăvară, ridicarea deșeurilor vegetale se face de două ori pe lună în cele două cartiere, după un program stabilit de Primăria Câmpina împreună cu operatorul de salubritate. Program despre care oamenii nu au fost anunțați în timp util, după cum ne-au declarat locuitorii din zonă. 

Pentru ca lucrurile să fie clare de acum înainte, vă precizăm programul de ridicare a deșeurilor din Câmpinița și Muscel, cartiere unde există în general case cu curți și grădini, deci zone cu depuneri de cantități mari de deșeuri vegetale:
Cartierul Câmpinița 
- deșeurile vegetale se ridică în a doua și a patra zi de miercuri din fiecare lună
- deșeurile menajere se ridică în fiecare joi a săptămânii
Cartierul Muscel
- deșeurile vegetale se ridică în a doua și a patra zi de vineri din fiecare lună
- deșeurile menajere se ridică în fiecare miercuri a săptămânii
Autoritățile locale fac apel la populația din cele două cartiere ca deșeurile vegetale să fie scoase în fața proprietății în ziua anterioară ridicării, după ora 16.00, sau în dimineața zilei în care este programată ridicarea lor.


02 May 2018 12:13 4795 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
128 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
188 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1005 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1754 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV